Kupittaa täyttymässä jälleen - TPS isännöi historiallista ensimmäistä salibandyfinaaliaan

Lipunmyynti käy kuumana, kun TPS valmistautuu tasoittamaan tänä iltana voitot Salibandyliigan finaaleissa Classicia vastaan.

Kupittaan palloiluhallissa tehdään tänään klo 18.30 salibandyhistoriaa, kun TPS isännöi kaikkien aikojen ensimmäistä Salibandyliigan loppuotteluaan. Mustavalkoiset lähtevät otteluun kuittaamaan Classicin lauantaina lukemin 8-3 nappaamaa sarjan avausvoittoa, ja luvassa on kaikkien aikojen kotikannustus.

Tampereen ottelun ensimmäisen ja kolmannen erän vei kestomestari Classic selvästi 4-0, mutta toinen näytti, miksi TPS on tänä keväänä selvinnyt ensimmäistä kertaa historiassaan liigan välieriin ja samalla momentumilla loppuotteluihin saakka. Turkulaiset veivät erän 3-0 ja saivat Classicin hetkeksi hämmennyksiin.

Salibandy on Turun tämän kevään menestyslaji, ja kaupunkilaiset ovat olleet kiitettävästi mukana tukemassa TPS:aa kohti mustavalkoista menestystä. Ratkaisevaa välierää SPV:tä vastaan jännitti Kupittaan lehtereillä 2 350 katsojaa, ja tämän illan otteluun oli aamulla myyty ennakkoon yli 1 400 tikettiä.

Lipunmyynti otteluun onnistuu ennalta tutussa osoitteessa lippu.fi/salibandy

Illan ottelun näyttää pitkämatkalaisille suorana myös Ruutu.

40591684283_d18008af9b_k.jpg

Kuvat: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli