Kuopio-Jyväskylä Battle avaa salibandyliigakauden Kuopion jäähallissa

Welhot pelaa miesten ja naisten Salibandyliigajoukkueidensa kauden avausottelut lauantaina 21.9. Kuopion jäähallissa.

Avausotteluissaan Welhot kohtaa jyväskyläläisseurat, kun miehissä vastaan asettuu Happee ja naisten NLB:n ottelussa Welhottaret saa vastaansa O2-Jyväskylän.

Welhojen naisten edustusjoukkue tekee ottelussa O2-Jyväskylää vastaan tuplasti historiaa, sillä sen lisäksi että kyseessä on seurahistorian ensimmäinen naisten liigaottelu, on se samalla myös ensimmäinen liigaottelu kuopiolaiselle naisten salibandyjoukkueelle.

Hegemoniahenkeä huokuva tapahtuma kantaa nimeä Kuopio-Jyväskylä Battle. Ottelutapahtuma järjestetään Kuopion jäähallissa, jonka uudistetut tilat oheispalveluineen tarjoavat tapahtumalle mahtavat puitteet.

Kuopio-Jyväskylä BattleKuopion jäähallitapahtuman tavoitteena yli 2000 katsojaa. Welhot ja Happee kohtasivat Kuopion jäähallissa myös joulukuussa 2018. Tuolloin kirjattiin Welhojen kotiotteluiden uusi yleisöennätys 1531 katsojaa. Onnistunut tapahtuma sai paljon positiivista palautetta, jonka pohjalta myös tulevaa tapahtumaa on suunniteltu. Odotettavissa onkin, että yleisöennätys kirjataan jälleen uusiksi.

Yleinen lipunmyynti tapahtumaan on käynnistynyt TicketMasterin verkkokaupassa sekä myyntipisteillä. Yleisen lipunmyynnin lisäksi tarjolla on myös edullisia seuralippuja, joita urheiluseurat ja -yhteisöt voivat hankkia yli lajirajojen. Tarkempaa tietoa seuralipuista löytyy Welhojen nettisivuilta, osoitteesta www.welhot.fi.

Tapahtuman aikataulu:
klo 12:30 hallin ovet avautuvat
klo 13:30 Welhot vs. O2-Jyväskylä (Naisten Salibandyliiga)
klo 17:00 Welhot vs. Happee (Miesten Salibandyliiga)

Teksti: Welhojen tiedote
Kuva: Jari Turunen (viime kauden jäähalliottelusta Welhot-Happee)

Jaa artikkeli