Kuka valitsee kenet? - Salibandyliigan puolivälieräparien valintatilaisuus suorana ISTV:ssä

Puolivälieräparit selviävät tiistaina 3.3. klo 10 jo perinteisessä valintatilaisuudessa.

Miesten Salibandyliigan runkosarja päättyi lauantaina 29.2. Kahdeksan parasta joukkuetta eli Classic, Oilers, EräViikingit, Nokian KrP,  TPS, Westend Indians, SPV ja Happee jatkavat kauttaan puolivälivälierissä.

Jo perinteinen puolivälieräparien valintatilaisuus median edustajille järjestetään tiistaina 3.3. klo 10 Sanomatalon Mediatorilla Helsingissä. Paikalla jokaisesta puolivälieräjoukkueesta ovat päävalmentaja ja pelaajiston edustaja.

Tuomo Reposen juontamaa valintatilaisuutta voi seurata suorana ISTV:ssä klo 10 alkaen.

Valintatilaisuudessa runkosarjan voittaja Classic valitsee ensin vastustajansa puolivälieriin runkosarjan sijoilta 5-8. Sen jälkeen valintavuoron saa kakkonen Oilers ja sitten kolmonen EräViikingit. Runkosarjan neljäs eli Nokian KrP saa vastaansa valitsematta jääneen joukkueen.

Kotietu puolivälierissä on joukkueilla sijoilta 1-4. Salibandyliigan puolivälierät, välierät ja finaalit pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä.

Puolivälierien tarkempi otteluohjelma julkistetaan tilaisuuden jälkeen.

Naisten Salibandyliigan vastaava tilaisuus on vuorossa keskiviikkona 11.3. Siitä on luvassa suora lähetys Salibandyliiton YouTube-kanavalla.

Kuva (viime kevään valintatilaisuudesta): Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli