Koulutus salibandyseuroille: Moninaisuuden johtaminen ja muutoshallinta

MITÄ? Koulutus moninaisuuden kohtaamisesta liikuntatoiminnassa ja tietoa miten hakea tukea vähävaraisten ja maahanmuuttajaryhmien toiminnan käynnistämiseen.

KENELLE? Seurojen johtavat toimihenkilöt esim. puheenjohtaja, toiminnanjohtaja tai valmennuspäällikkö. Osallistujia 1-3 hlöä / seura.

MILLOIN? Perjantaina 8.9.2017 klo 9.30-15.Ilmoittautuminen 29.8.2017 mennessä

MISSÄ? Saga Congress Center, koulutustila Rusko, Martinkyläntie 48, 01720 Vantaa

HUOM! Seminaari on osallistujille ilmainen ja lisäksi osallistujille tarjotaan lounas ja ilmaiseksi liput seminaarin jälkeen alkaviin Suomi-Ruotsi -maaotteluihin (naiset klo 16 ja miehet klo 19)

Seminaarikutsu ja alustava ohjelma

Ilmoittautumislinkki

Lisätiedot: Projektikoordinaattori Leena Häyhtiö / Liikkukaa – Sports For All ry, 0400753683

Kehityspäällikkö Kim Sällström / Suomen Salibandyliitto, 0400529003

Salibandyliitto jatkaa tänä vuonna Liikkukaa – Sports For All ry:n kumppanina 3rd Base – Kolmospesältä kotoutumaan II -hankkeessa. Liikkukaa – Sports For All ry on urheilun ja vapaa-ajan asiantuntija- ja kattojärjestö edustaen maanlaajuisesti noin 70 jäsenjärjestöä. 3rd Base II -hankkeen tarkoituksena on tukea maahanmuuttajaväestön liikuntamahdollisuuksia osana kotoutumista. Hankkeessa on toistakymmentä kumppania, joissa on sekä liittotason toimijoita että valtakunnallisia monikulttuurisen urheilun ja vapaa-ajan kentän toimijoita sekä maahanmuuttajien että kantaväestön urheiluseuroja. Hankekumppaneita ovat mm. Salibandyliitto, TUL Etelä-Suomi (Suur-Helsingin ja Uudenmaan piirit), MonaLiiku, Rasmus, Miessakit, Sirkus Magenta, ja FC UniPapua. Hankkeessa järjestämme hankekumppaneille moninaisuusseminaareja, erilaisia koulutuksia, työpajoja, ja pyöreän pöydän keskusteluja sidosryhmien kesken sekä tuemme järjestöjen ja seurojen verkostoitumista.

Vuonna 2016 Liikkukaa järjesti Salibandyliiton väelle moninaisuusseminaarin ja osallistui jäsenseurojen kanssa tapahtumiin kuten naisten MM-kisoihin.  Tämän vuoden hankkeen tarkoituksena on tavoittaa Salibandyliiton jäsenseuroja ja tukea heitä ruohonjuuritason työssä moninaisuuden kohtaamisessa.

Tervetuloa seurojen puheenjohtajat, toiminnanjohtajat tai valmennuspäälliköt perjantaina 8.9.2017 klo 9.30-15.00 Vantaalle seminaariin kuulemaan moninaisuuden kohtaamisesta, verkostoitumaan kiinnostavien yhteistyötahojen kanssa sekä saamaan tietoa, miten hakea tukea vähävaraisten ja maahanmuuttajaryhmien toiminnan käynnistämiseen. Osallistujille tarjotaan lounas ja pääsy sama päivänä pelattaviin Suomi-Ruotsi maaotteluihin Vantaan Energia Areenalle.

Jaa artikkeli