Kotimainen yritys Nolla Antimicrobial terveysturvallisen tapahtuman rakentajana – kotikisojen 16 joukkuetta puhdistavat kätensä ja varusteensa Nollan tuotteilla

MM-kotikisoissa terveysturvallisuustoimenpiteisiin on kiinnitetty runsaasti huomiota. Vuoden suurimmassa kansainvälisessä urheilutapahtumassa Salibandyliitto yhdessä Nolla Antimicrobialin kanssa huolehtii urheilijoiden, tuomarien, vapaaehtoisten ja median edustajien käsihygieniasta sekä varustehuollosta.

– Olemme mukana salibandyn MM-kisoissa mahdollistamassa sen, että urheilijat ja muut kisoihin osallistuvat ryhmät kuten sadat vapaaehtoiset, pystyvät huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta koko kisojen ajan. Nolla Käsidesivaahto on erittäin nopeavaikutteinen, sillä se tuhoaa haitalliset virukset jo 15 sekunnissa, kertoo Nolla Antimicrobialin myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali.

Nollan tuotteet pohjautuvat patentoituun Nolla™ teknologiaan ja ne valmistetaan Suomessa. Käsidesivaahdon lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihke, jolla joukkueet ja tuomarit voivat raikastaa ja desinfioida omat varusteensa.

– Nolla Sport Gear Sanitizer soveltuu monien lajien ei-pestävien tuotteiden desinfiointiin. Sitä voi hyödyntää esimerkiksi mailojen, maalivahdin kypärän, kenkien tai treenikassin käsittelyyn, Varsinkin pitkien turnausten aikaan, kuten nyt yhdeksän päivää kestävien MM-kisojen aikana varusteisiin kertyy mikrobeja, jotka eivät poistu tuotteista tuulettamalla tai kuivaamalla, jatkaa Kapraali.

Turvallinen tapahtuma rakennetaan laadukkailla tuotteilla ja vastuullisilla valinnoilla

Viime viikolla uutisointiin, etteivät Etelä-Suomen aluehallintoviraston yleisötapahtumien uudet rajoitukset vaikuta MM-kotikisoihin.

– Vaikka yleisötapahtumien rajoitukset eivät koske MM-kisoja, olemme kiinnittäneet turvallisuuteen monin eri tavoin huomiota. Nollan yhteistyökumppanuuden kautta meidän on mahdollista tarjota laadukkaita, kotimaisia tuotteita kisoihin osallistuvien terveysturvallisuuden varmistamiseksi. Tämänhetkisen lainsäädännön puitteissa emme koronapassia voi ottaa käyttöön, mutta huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja noudattamalla maskisuositusta sekä tulemalla vain terveenä kisoihin, voimme jokainen mahdollistaa turvallisen ottelutapahtuman onnistumisen, summaa tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

Jaa artikkeli