Kotimainen huippusalibandy avaa kauden Tallinnassa – Super Cup ratkotaan 9.9.

F-liigasyksy saa värikkään startin, kun Super Cup pelataan tänä syksynä 9.9. Tallinnassa. Viime vuosien tapaan jaossa ovat kauden ensimmäiset pokaalit, kun viime kauden liigamestarit kohtaavat Suomen Cupin voittajat.

Tallinnan Kalevi Spordihallissa pelattavassa Super Cupissa kohtaavat naisten puolella liigamestari TPS sekä Suomen Cupissa toiseksi sijoittunut SB-Pro. Miehissä liigamestari TPS ja cup-voittaja Classic iskevät puolestaan yhteen varmasti kuumassa kohtaamisessa.

– Vuodesta toiseen tuntuu hienolta saada valmistautua Super Cupiin, sillä se on merkki alkavasta F-liigan kaudesta. Jokainen Super Cup on ollut ainutlaatuinen ja nyt Lempäälän Ideaparkin, Mikkelin Saimaa Stadiumin ja Eerikkilän Urheiluopiston jälkeen pelataan Tallinnassa Kalevi Spordihallissa. Muistissa on upeat kokemukset Tallinnassa järjestetyistä Suomen Cupin finaaleista ja arvelen salibandykansaa kiinnostavan yhdistää päiväristeily ja viihdyttävät salibandyn pokaaliottelut.F-liigan tapahtumia on harvoin tarjolla Suomen rajojen ulkopuolella, ja pelihän on tunnetusti parasta paikan päällä, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Liput kahden finaalin päivään maksavat aikuisilta 15 euroa ja lapsilta (4-17-vuotiaat) 5 euroa. Osta liput ennakkoon ja vastaanota ne ilmaiseksi Kivra-sovellukseen: säästät jokaisella lipulla rahaa, kun sanot hyvästit toimitusmaksuille.

Päivän aikataulut:

Klo 15.00 TPS -SB-Pro
Klo 18.00 TPS – Classic

Tallink mahdollistaa edullisen fanimatkan

Tapahtumaa on mahdollistamassa F-liigan tuore kumppani Tallink, joka tarjoaa myös kannattajille edullisen tavan lähteä seuraamaan päivän pelejä paikan päälle.

Katsojille on tarjolla päiväreissua varten meno-paluuliput Tallinkin laivoilla yhteishintaan 35 euroa. Hinta sisältää menomatkan kansipaikoin joko 10.30 tai 13.30 sekä paluun klo 22.30 lähtevällä lautalla. Lasten (6-17-vuotiaat) lippupaketit maksavat 20 euroa.

– F-liigan puolesta nöyrät kiitokset Tallink Siljan suuntaan, joka merkittävällä tavalla mahdollisti Super Cupin järjestämisen Tallinnassa. Yhteistyön sujuvuus Tallink Siljan kanssa ansaitsee erityisen maininnan, sekä aito halu saada salibandyfanit liikkeelle, Nurminen kiittelee.

TALLINK SILJAN MATKAPAKETTI FANEILLE  

 Helsinki-Tallinna-Helsinki 9.9.2023 

Menomatka 9.9. HEL-TAL 10.30 tai 13.30 vuoroilla
Paluumatka 9.9. TAL-HEL 22.30 vuorolla

Aikuiset: 35 € / hlö. Hinta sisältää polttoainelisän.
Lapset 6-17-vuotiaat: 20 € / hlö. Hinta sisältää polttoainelisän.

Voit lisäksi varata buffet-ruokailun sekä meno- että paluumatkalle (varmista buffet-ruokailun hinta varauksen teon yhteydessä).

Varaukset osoitteesta: www.silja.fi tai soittamalla myyntipalveluun puh. 010 804 133*
Lisää alennuskoodi silja.fi varaussivulla. VARAUSKOODI: TS148195
*Puheluhinnat Suomesta suomalaisten operaattoreiden liittymistä soitettaessa:

Kiinteästä verkosta ja matkapuhelimesta 0,0835 €/puh + 0,167 €/min

LIPUNMYYNTI
Lipunmyynti otteluihin on auki Tiketti-lippupalvelun kautta.
HINNAT (numeroimaton lippu, Tiketin toimitus- ja palvelumaksut lisätään hintoihin)

Aikuiset: 15 €
Lapset 4-17-vuotilaat: 5€
Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen sylissä (0-hintainen lippu lunastettava)

Jaa artikkeli