Kooveen miesten ja naisten loppukausi livestreameina Fanseat-palvelussa

Koovee tuottaa sekä miesten että naisten edustusjoukkueidensa loput runkosarjan kotiottelut livestreameina Fanseat-palvelun kautta.

Koovee tuottaa sekä miesten että naisten edustusjoukkueiden loput runkosarjan kotiottelut livestreameina Fanseat-palvelun kautta. Osa loppukauden otteluista on jo aiemmin julkistettu näkyvän Fanseatilla tai muissa Salibandyliigan kanavissa, mutta nyt tarjolle tulee viisi lisäottelua. Näistä lisäotteluista on kaksi naisten ja kolme miesten otteluita.

Fanseat.com-palveluun

Lähetykset tuotetaan AutoCenter Areenan laitteistolla, jolla katsojille saadaan tarjolle monikamerakuvaa, hidastukset sekä pelikello ja ottelun tilanne mukaan streamiin. Otteluiden selostamisesta tehdään päätös erikseen, tiedossa kuitenkin on, että tulevan perjantain ja sunnuntain ottelut ovat selostettuja.

Kooveen uudessa kotihallissa AutoCenter Areenalla on hyvät tekniset mahdollisuudet otteluiden kuvaamiseen. Kiinteät miehittämättömät ja irralliset miehitetyt kamerat, nopeat tietoliikenneyhteydet ja erillinen tarkkaamo tekevät monipuolisten lähetysten toteuttamisen mahdolliseksi. Tähän mennessä omalla kalustolla on toteutettu lähetyksiä pääasiassa nuorten SM-sarjasta Youtuben kautta, mutta aiemmin myös kokeilumielessä myös joitain Salibandyliiga-lähetyksiä sekä Youtuben että Fanseat Go-palvelun kautta.

Nyt Koovee on päättänyt tuottaa lähetykset kaikista loppukauden runkosarjaotteluista Fanseat Go-palvelun kautta. Loppukauden yhdeksästä kotiottelusta on Salibandyliigan sopimusten kautta tulossa neljä lähetystä, joista yksi ISTV:stä, kaksi Elisa Viihteeltä (näkyvät myös Fanseatilta) ja yksi VeikkausTV:n lähetyksenä. Loput viisi ottelua tulevat siis Fanseat Go:n kautta Kooveen omana tuotantona.

Alla yhteenveto otteluista ja niiden palveluntarjoajista:

Koovee N1 – ÅIF 12.1.18 19.00 Fanseat Go
Koovee M1 – LASB 14.1.18 18.30 Fanseat Go
Koovee M1 – Steelers 27.1.18 18.30 Fanseat Go
Koovee M1 – Classic 18.2.18 18.30 ISTV
Koovee M1 – SB Welhot 2.3.18 19.00 Fanseat Go
Koovee N1 – NST 3.3.18 15.30 Fanseat Go
Koovee M1 – TPS 4.3.18 18.30 Elisa Viihde Sport
Koovee M1 – Happee 10.3.18 17.00 VeikkausTV
Koovee N1 – EräViikingit 17.3.18 15.30 Elisa Viihde Sport

Naisten Salibandyliigan ottelut ÅIF:ia ja NST:tä vastaan tulevat siis nyt tehdyn päätöksen perusteella Fanseat Go-lähetyksinä ja miesten otteluista uusia ovat ottelut LASB:ia, Steelersiä ja Welhoja vastaan. Päätökset mahdollisista jatkopeleistä ja niiden näkymisestä tehdään erikseen, kun jatko-ohjelmat ja niiden lähetykset saadaan selville.

Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho: ”Uudessa kotihallissa tähän on hyvät tekniset puitteet ja meidän tuotantotiimi on tehnyt jo tähän mennessä sillä huikeata jälkeä juniorien peleissä ja maalikoosteissa. Fanseat Go:n kautta voimme tarjota myös kokonaisia Salibandyliigan pelejä nähtäväksi. Tarjoamme palvelussa sekä miesten että naisten pelit ja voimme tarjota myös vierasjoukkueiden kannattajille mahdollisuuden nähdä pelit.”

Fanseat Go-palvelu vaatii rekisteröitymisen www.fanseat.com -sivuston kautta. Uusille tilaajille palvelun ensimmäinen kuukausi on maksuton, ja nykyisille tilaajille nämä lisäpelit näkyvät luonnollisesti ilman lisämaksuja. Kotipelien lisäksi Fanseat-palvelun kautta tulee kauden aikana Kooveen naisten otteluista paikallisvääntö Classicia vastaan ja miesten otteluista myös paikallisottelu Nokian KrP:tä vastaan. Näin jo kahden kuukauden tilauksella näkee yhteensä 10 Kooveen miesten ja naisten peliä.

”Otteluiden tarjoaminen tällä tavalla on hiukan uutta seuralle mutta haluamme olla tässä edelläkävijänä. Tarjoamme hidastukset isolta screeniltä myös paikalla oleville katsojille ja muutenkin pyrimme tekemään ottelutapahtumasta mahdollisimman houkuttelevan. Lähetyksillä pystymme kuitenkin palvelemaan myös niitä ihmisiä, jotka eivät pääse paikan päälle”, Jaakko Aho painottaa.

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli