Koovee All Blacks Erityisryhmien Suomen mestari

Tamperelaisen Kooveen Erityisryhmien salibandyjoukkue voitti kilpasarjan Suomen mestaruuden lauantaina 27.1. Tampereella pelatussa SM-turnauksessa. Finaalissa se voitti SB Welhot lukemin 6-2. Haastajasarjan mestariksi tiensä raivasi Vaappuankat Turusta, kun se voitti haastajafinaalissa Esport Oilersin 6-2. Kilpasarjassa pronssia nappasi SB Vantaa ja haastajasarjassa pronssia Pori Starsille. 

Erityisryhmien salibandyn SM-turnauksessa pelattiin sekä kilpa-että haastajasarja. Molemmissa sarjoissa oli mukana kuusi joukkuetta. Kilpasarjassa oli Kooveen lisäksi SB Welhot, Tuusulan Tuliketut,  SB Vantaa, Lahti ja HJS, Pullerin Rohkeat potkijat Hämeenlinnasta. Haastajasarjassa olivat joukkueet: Vaappuankat, SB Welhot 2 ja 3, Pori Stars, Koovee Akatemia ja Esport Oilers.

-Tätä turnausta on odotettu kauan ja pelaajat ovat olleet innoissaan, kertoi Koovee All Blacksin valmentaja ja turnauksen järjestäjä Timo Syrjä. Kentällä oli menoa ja meininkiä ja vauhdikkaita tuuletuksia onnistuneiden suoritusten jälkeen.

Erityisryhmien salibandyn SM-turnaus on tarkoitettu kehitysvammaisten lisäksi myös niille, joilla on joku muu diagnoosi esimerkiksi asperger tai ADHD.

 

erkkarit2_2018.JPG

tulokset

Jaa artikkeli