Konsta Aro ja Vertti Rautava jatkavat Karhuissa

Karhujen Divarijoukkue ensi kaudelle rakentuu vähitellen. Joukkueen vahvuudessa jatkaa nyt kaksi puolustajaa, kun Konsta Aro ja Vertti Rautava ovat allekirjoittaneet yksivuotiset sopimukset.

Konsta Aro on 18-vuotias Karhujen oma kasvatti, joka nostettiin viime kaudeksi mukaan liigajoukkueen rinkiin. Tämä rightin puolustaja nähtiin viime kaudella useasti kuitenkin hyökkääjän tontilla. Aro pelaa ensi kaudella myös P22 SM-sarjaa.
– Hyvät fiilikset tulevasta kaudesta, vaikka armeijassa ensi kauden olenkin. Tavoitteena olisi päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, Aro kertoo.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteet Aron jatkosopimuksesta:
– Konsta sai F-liigakaudella jo hyvin vastuuta kolmosen vasemmassa laidassa ja paransi kauden mittaan otteitaan. Hän on taitava pelaaja, ja kun saadaan vielä pieni maltti tekemiseen, niin tulosta on odotettavissa. Nuoresta iästä ja koosta riippumatta fysiikka on hänellä jo hyvällä tasolla, ja hän ei anna tuumaakaan periksi missään tilanteessa. Armeijan vihreät kutsuu miestä heinäkuussa, mutta varmasti häntä nähdään kaukalossakin tulevalla kaudella.

Liigaotteluita yhteensä: 15 (tehot 2+5=7)

Vertti Rautava on 21-vuotias, niin ikään rightin puolustaja. Myös Vertti on Karhujen omaa tuotantoa ja kuulunut viime vuosina Karhujen pakkiosaston vakiokalustoon. Rautava pystyy ikänsä puolesta pelaamaan vielä ensi kaudella P22 SM-sarjaa. Hän kuvailee itseään pelaajana vahvaksi puolustavaksi puolustajaksi, joka tykkää pelata kovaa.
– Mukavaahan se on Karhuissa jatkaa rakkaan harrastuksen parissa, Rautava kertoo fiiliksiään sopimuksesta.
Karhuissa hänet sai jatkamaan se, että Karhuilla on tiedossa voitokas kausi Divarissa sekä se, että seuralla on valtakunnan parhainta fysiikkavalmennusta Juhani Honkavuon johdolla.
– Tulevalta kaudelta odotan nousujuhlia sekä omaa kehitystä. Henkilökohtaisesti tavoitteena on kehittyä pallollisesti sekä hyökkäyspäähän, Rautava sanoo.

Rajalan mietteet Rautavan jatkosopimuksesta:
– Hienoa, että Vertti jäi Poriin ja Karhuihin. Tähän mieheen voi luottaa ja hän tekee asiat aina sata lasissa. Vertin vahvuuksia on hyvä fysiikka ja hän pystyy painimaan laadukkaasti omassa päässä isojenkin vastustajien kanssa. Vertiltä odotan ensi kauteen lisää pallollista vastuuta, joka varmasti näkyy myös samalla henkilökohtaisessa tulossarakkeessa.

Liigaotteluita yhteensä: 21 (tehot 1+5=6) Divariotteluita yhteensä: 31 (tehot 7+3=10)

Karhujen tiedotteesta
Kuvat: Esa Jokinen ja Ari Arola

Jaa artikkeli