Kolmen kullan Kivilehto ei hellitä - seuraavaksi World Games

Suomen paidassa kolme maailmanmestaruutta voittanut salibandylegenda Juha Kivilehto jatkaa uraansa vielä ainakin vuoden. Nyt edessä on valmistautuminen heinäkuussa Puolan Wroclawissa miteltävään World Games -turnaukseen.

– MM-kisojen jälkeen olin henkisesti ja fyysisesti aika loppu, ja kävi mielessä, että kausi voisi olla jo viimeinen. Aika pian kauden päätyttyä tuli kuitenkin jo tunne, että haluan vielä jatkaa, Juha Kivilehto, 35, kertoo ruotsalaiselle Innebandymagazinetille.
– Tuntuu, etten ole vielä pelaajana valmis, joten yhtä hyvin voin jatkaa pelaamista. Tunnen voivani vielä antaa joukkueelle jotain.

Juha Kivilehdon tasosta kertoo valinta Suomen World Games -joukkueeseen.
– Siitä tulee mahtavaa vaikka hiukan erilaista kuin MM-kisat. Kaksitoista kenttäpelaajaa, kolme kertaa viidentoista minuutin ottelut ja jopa kahden ottelun päivä.

Suomen World Games -joukkue ja otteluohjelma

Juha Kivilehdolla on Svenska Superliganin FC Helsingborgissa tuplarooli puolustajana ja urheilutoimenjohtajana. Joukkueen muut suomalaistähdet ovat Mika Kohonen ja Petri Hakonen, jotka ensi kaudeksi saavat seurakseen tällä kaudella MM-ja SM-kultaa voittaneen Nico Salon Classicista. Joukkuetta valmentaa Mika Ahonen.

Innebandymagazinetin juttuun

Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli