Kolmas erä ratkaisi - Teräsmiehet tappiolta voittoon Oulussa

Kahden erän jälkeen kaksi maalia tappiolla ollut Steelers löi Oulussa OLS:n lopulta 9-7.

Steelers nappasi Salibandyliigan lauantain ainoassa ottelussa syksyn kolmannen voittonsa kaataessaan Oulussa OLS:n 9-7. ”Teräsmiehet” nousivat sarjakakkosiksi tasapisteisiin kaksi ottelua vähemmän pelanneen Classicin kanssa.

Neljä ottelua pelanneen OLS:n syksyn toistaiseksi ainoat pisteet tulivat viime kierroksen jatkoaikavoitolla Welhoista. Tänään oululaiset johtivat vielä kahden erän jälkeen 6-4 mutta jäivät päätösjaksolla telineisiin. Kahdesti iskenyt Niko Einiö ja Markus Sipronen nostivat vieraat parissa minuutissa johtoon, ja oma maali sekä Timo Johanssonin nostama Steelersin yhdeksäs osuma sinetöivät voittajan.

Lopun lohdutuskavennuksen ilman maalivahtia iskenyt Tuukka Kivioja oli saldollaan 2+1 OLS:n illan tehokkain. Nico Jonaeson puolestaan syötti Steelersin maaleista kolme.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla LASB–Classic, SPV–Steelers ja Karhut–Koovee.

Arkistokuva: Esa Takalo