Kolhujen koettelema Koovee pestasi paikkaajia

Koovee täydensi Divarin miehistöään Antti Naskalilla ja Janne Suoniemellä.

Kooveen miesten edustusjoukkue täydentyy kahdella pelaajalla, kun Antti Naskali ja Janne Suoniemi liittyvät mukaan Kooveen joukkueeseen loppukauden ajaksi Ilveksen joukkueesta, joka pelaa tällä kaudella kakkosdivisioonaa. Miehet ovat pelikelpoisia jo tämän illan ottelussa Nurmon Jymyä vastaan.

Syynä joukkueen täydentämiseen on se, että edustusjoukkueen pelaajista Ristomatti Lummikko ja Aapo Mäkelä ovat sivussa loppukauden ajan vammojen takia ja näiden lisäksi Jere Oksanen sekä Samuli Segerman joutuvat jättämään väliin useamman ottelun vammojen takia.

Kooveen miesten joukkuetta on kohdannut muutama loukkaantuminen, joka on kaventanut pelaajistoa siinä määrin, että seura teki päätöksen täydentää joukkuetta kahdella pelaajalla. Kooveessakin aiemmin Salibandyliigaa pelannut Antti Naskali sekä Nokian KrP:n liigajoukkueessa mukana ollut Janne Suoniemi täydentävät Kooveen miehistöä kauden loppuun asti. Molemmat siirtyvät Kooveeseen kakkosdivisioonaa pelaavasta Ilveksestä. Naskali on uransa aikana operoinut kentällä pääasiassa oikeana laitahyökkääjänä ja Suoniemi vasempana laitahyökkääjänä.

Kooveen joukkueesta Ristomatti Lummikko loukkaantui alkuverryttelyssä Jyväskylässä ja myöhemmissä tutkimuksissa vamma paljastui akillesjänteen katkeamiseksi. Aapo Mäkelä puolestaan loukkasi polvensa kontaktitilanteessa A-juniorien pelissä noin kaksi viikkoa sitten ja vamma vaatii leikkaushoitoa sekä useamman kuukauden toipumisen. Toivotamme sekä Ristomatille että Aapolle pitkäjänteisyyttä vammojen kuntouttamisen kanssa.

Tutkimuksissa paljastui myös Jere Oksasen alavartalovamma, joka vaatii hoidokseen lepoa ja kuntoutusta useamman viikon ajan. Tämä pitää joukkueen kapteenin sivussa pelikentiltä useamman ottelun ajan, mutta Oksanen palaa kokoonpanoon kauden kuluessa. Samuli Segermanin alaraajavamma osoittautui odotettua pahemmaksi tutkimuksissa ja vaatii myös sivussa olemista harjoituksista ja peleistä lähitulevaisuudessa.

Hyvänä uutisena voidaan kuitenkin kertoa, että maalivahti Oskar Sillanpää tulee palaamaan pelaavaan kokoonpanoon tällä kaudella, kunhan polvivamman kuntoutus etenee riittävän pitkälle.

Uusien pelaajien mukaantulo ja loukkaantumiset aiheuttavat aina jonkun verran haasteita valmennukselle. Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki:

”Toki ketjukokoonpanoja ja harjoittelua vähän joutuu miettimään, kun pelaajisto elää, mutta ei tässä mitään suurempaa remonttia ole tehty. Kokeneita pelaajia tulee mukaan, joten ihan sujuvasti ovat päässeet mukaan. Pelitapaa on hiukan muokattu ja haettu parhaita koostumuksia, näillä ei ole mitään tekemistä noiden loukkaantumisten kanssa, vaan on ihan normaalia kauden aikana.”

Seura ja joukkue toivottavat uudet pelaajat mukaan ja uusien pelaajien ensiesiintyminen on jo tänä iltana 1.11.2019, kun AutoCenter Areenalla pelataan Divari-ottelu Nurmon Jymyä vastaan alkaen klo 18.30.

Kooveen tiedotteesta
Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli