Kohosten kohtaamisesta pisteet Peliveljille - veljekset tasalukemissa

Mika Kohonen teki 1+1 ja Mikko Kohonen 2+0, kun SPV löi veljesten kaikkien aikojen ensimmäisessä Salibandyliigan kohtaamisessa Happeen 9-6.

Salibandyliigan lauantain tapaus oli lajilegendojen ja veljesten Mika Kohosen ja Mikko Kohosen kaikkien aikojen ensimmäinen kohtaaminen kotimaan pääsarjassa. Voittajaksi historiallisessa ottelussa selviytyi Mikko Kohosen SPV, joka 900 katsojan harmiksi löi Mika Kohosen Happeen sen kotikaukalossa 9-6.

Mika Kohonen pommitti avauserässä ylivoimalla kuvion alimman pelaajan paikalta 2–2-tasoituksen ja syötti perään Jami Mannisen 3–2-johtomaalin. Mikko Kohosen vuoro oli puolestaan päätöserässä, kun hän nosti ensin etuyläkulmaan lukemiksi 4-6 ja vielä 13 sekuntia ennen loppusummeria tyhjiin lopppunumerot.

Hetkittäin jopa hurlumhei-hyökkäämiseksi äityneen illan pistehait olivat nuorempaa osastoa, kun Peter Kotilainen merkkautti Happeelle 3+1 ja Joni Sieppi SPV:lle 3+0. Kelpo hien huhkineista maalivahdeista Miro Tuomala torjui Happeen maalilla 31 ja Eero Kosonen Peliveljien tolppien välissä 32 laukausta.

Esa Jokisen ottelukuviin

Illan toisessa ottelussa Classic siirteli taas ennätysmerkkejä kaataessaan kotonaan OLS:n 10-2. Peli oli mestarien 31. perättäinen tappioton runkosarjamittelö ja pudotuspelit mukaan luettuina 40. perättäinen voitto.

Esa Takalon ottelukuviin

Salibandyliigan sunnuntain pelit ovat Otahallin tapahtumaottelu Westend Indians–OLS, Karhut–Oilers ja SPV–EräViikingit.

Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli