Kisakumppani GROHE veden voimalla kohti joulukuuta

Euroopan suurin hana- ja suihkutuotteiden valmistaja GROHE on mukana mahdollistamassa joulukuun MM-kisoja. Yksi yrityksen kantavista teemoista on vesi, joka linkittyy tiiviisti GROHEn valmistamiin tuotteisiin ja urheiluun monessakin käyttötarkoituksessa.

– On hienoa, että miesten MM-kisat päästään 10 vuoden tauon jälkeen pelaamaan Suomessa. Haluamme olla mukana mahdollistamassa tätä kisamatkaa ja sitä kautta viestiä meille tärkeistä asioista urheiluväelle, kertoo GROHEn markkinointipäällikkö Tanja Stade.

Yhteinen arvomaailma rakentaa kumppanuuksia

Kisakumppanit ovat yhdessä tehneet erilaisia hankkeita, joista yksi on ollut Hope ry:n kanssa yhteistyössä toteutettava Anna mahdollisuus -kampanja. Kampanja saa jatkoa tulevana syksynä.

– Tottakai toivomme, että kumppanuus tuo GROHEa esiin positiivisessa valossa. Kumppaniverkosto mahdollistaa sen, että meille tarjoutuu jatkossa myös muita mielenkiintoisia hankkeita, joissa olla mukana. Olemme verkoston kanssa toteuttaneet Hope-kampanjan, joka tuo hienolla tavalla yhteisen arvomaailman näkyväksi.

GROHEn tuotteet liittyvät kiinteästi veteen eri käyttötarkoituksissa. Suomessa on maailman puhtain vesi, jonka laatua ja riittävyyttä myös GROHE haluaa osaltaan olla varmistamassa. GROHEn lanseeraama #juonvettä -kampanja haastaa mukaan kertomaan, miksi vesi on juuri sinun juomasi.

 

– Videon tarkoituksena on muistuttaa, että vesi on edelleen paras ja terveellisin vaihtoehto janojuomaksi niin salibandykentillä kuin muutenkin. Olemme iloisia, että saimme videolle mukaan niin lajin aktiivisia harrastajia kuin penkkiurheilijoitankin. Kampanjaan voi osallistua kuvaamalla oman videonsa tai kuvansa, ja jakamalla sen #juonvettä -aihetunnistetta käyttäen, kertoo Tanja.

Mukana kisojen ratkaisuhetkissä

GROHE on näkyvästi mukana kisojen ratkaisuhetkissä, sillä finaaliviikonloppuna on luvassa jotain, mitä ei salibandyotteluissa ole ennen nähty.

– Hartwall Arenan pelimatto herätetään henkiin, sillä ennen jokaista ottelua on luvassa projisoitu pre-game -show, jossa olemme mukana ja joka tuo vahvasti esille GROHEn arvomaailmaa, visuaalisuutta ja tarinankerrontaa kuitenkaan unohtamatta, lopettaa Tanja.

Grohen www-sivut

Jaa artikkeli