Kirkkonummi Rangersin Divarijoukkue hahmottumassa

Kirkkonummi Rangersin ensi kauden joukkue Divarissa alkaa hahmottua. Seuralla on kasassa nippu sopimuksia keskeytyneen kauden runkopelaajiensa kanssa.

Tavoitteena on käynnistää joukkueen yhteisharjoitukset toukokuun puolivälissä, jos koronavirusepidemia hellittää. Siihen saakka pelaajat harjoittelevat omatoimisesti.

– Sarjan keskeyttämisen jälkeen on ollut aikaa huokaista ja viettää aikaa läheisten kanssa sekä ladata akkuja. Pelaajat ovat alkaneet pikkuhiljaa harjoitella omatoimisesti. Henkilökohtaiset ohjelmat on tehty seuraavaksi kolmeksi viikoksi. Sitten katsotaan koronatilannetta uudestaan, sanoo päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä.

Huhtikuun puoliväliin mennessä pelaajien on ilmoitettava jatkoaikeistaan. Muutamat ovat jo sopineet jatkavansa Rangersissa myös tulevalla kaudella.

Rangers-paidassa nähdään mm. Divarin pakkiparien eliittiin kuuluvat Aleksi Markkola ja Emil Vehanen. Hyökkääjistä sopimuksen ovat jo vahvistaneet mm. Rami Kallio ja Justus Mustonen.

– Nyt on jo hyvä perusrunko kasassa. Muutamat pelaajat miettivät ylipäätään uransa jatkoa. Myös ulkopuolelta on tullut mielenkiintoisia yhteydenottoja, kertoo Fager-Pintilä.

Hänen mukaansa Rangersin junnuista mukaan harjoitusryhmään ollaan nostamassa 5 – 6 lahjakasta pelaajaa.

Menetyksiäkin on jo tiedossa. Runkosarjan syöttöpörssin ykkönen ja pudotuspelien piste- ja maalipörssin kärkinimi Samuli Alaluusua on lähtökuopissa liigaan.

– Tämä siirto oli odotettavissa. Samulin lähtö on tietysti iso menetys meille. Vastuuta maalinteosta tule lisää muulle joukkueelle, päävalmentaja ennakoi.

Valmennustiimin kokoonpano on vielä osin auki.

Lue koko juttu Rangersin sivuilta.

Teksti: Mikko Karlsson
Kuva: Jarmo Koskela

Jaa artikkeli