Keula Euro Floorball Tourin kumppaniksi – pääsylippuja S-etuhintaan Raumalla pelattaviin maaotteluihin

Raumalla ja Rauman lähiseudulla toimiva Osuuskauppa Keula ja Salibandyliitto ovat solmineet tapahtumayhteistyösopimuksen paikkakunnalla lokakuussa pelattaviin miesten ja alle 19-vuotiaiden miesten maaotteluihin liittyen.

Sopimus koskee 19.–20. lokakuuta 2024 historian ensimmäistä kertaa Raumalla järjestettävää salibandyn maajoukkuetapahtumaa, Euro Floorball Touria. Suomi saa turnauksessa vieraikseen Ruotsin, Sveitsin ja Tshekin maajoukkueet.

EFT-turnaus järjestetään kahdella paikkakunnalla. Turnaus käynnistyy 18.10. Turussa ja jatkuu Raumalla 19.–20.10. Turussa tapahtumien keskipisteenä on Kupittaan palloiluhalli ja Raumalla Kivikylän Areena.

Osana yhteistyösopimusta Keula tarjoaa S-Etukorttia näyttämällä neljän euron alennuksen sekä tuotelahjan 300 ensimmäiselle lauantain tai sunnuntain päivälipun ostajalle. Alennus koskee 39 euron hintaisia lippuja (Keula-hinta 35 €) ja 19 euron hintaisia lasten (6–14 vuotta) lippuja (Keula-hinta 15 €). Etuhintaiset liput ja tuotelahjan saa lunastettua ainoastaan Rauman Prisman neuvonnasta 24. kesäkuuta alkaen.

EFT näkyy kattavasti kaikissa Keulan toimipaikoissa ja kanavissa syksyyn asti. Kolme onnekasta junioria pääsee haastamaan Suomen miesmaajoukkueen tähtipelaaja Eemelin Salinin tarkkuuslaukauskilpailussa. Salin sekä miesten maajoukkueen päävalmentaja Esa Jussila ovat haastateltavana ja yleisön tavattavissa 19.10. aamupäivällä Rauman Prismassa.

Yhteistyö näkyy myös itse tapahtumassa. Raumalainen aerobic fitnessin maailmanmestari Eevi Seikkula esiintyy yleisölle Keulan vihreissä väreissä niin Kivikylän Areenalla kuin viereisessä Raumaster-talviharjoitteluhallissakin. Raumaster-hallissa Keulan paikalliset Kannustaja-yhteistyöseurat, LiikU sekä Salibandyliiton Säbäkipinä-konsepti tarjoaa syysloman alkamisen kunniaksi monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille veloituksetta lauantaina 19.10. klo 11–16 välisen ajan.

– Keulan tapahtumakumppanuus ja tapa, jolla he mukaamme lähtivät, ansaitsee kiitoksen. Maltillinen lippuhinnoittelumme on joka tapauksessa monelle perheelle tässä talouden tilanteessa iso satsaus. Siksi kaikille veloituksen liikuntatapahtuma päätapahtuman ohessa talviharjoitteluhallissa, neljän euron lippualennus EFT-päivälippuihin sekä tapahtuman mittava paikallinen näkyvyys Keulan eri toimipaikoissa on meille tärkeä kokonaisuus tapahtuman onnistumisen kannalta, kertoo Salibandyliiton raumalainen myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko.

– Osuuskauppa Keula haluaa tehdä Rauman seudusta paremman paikan elää. Vihreä sydämemme sykkii asiakasomistajien arjessa ja juhlassa. Salibandyn EFT-turnaus on urheilun ja harrastamisen perhejuhlaa, joten olemme ehdottomasti mahdollistamassa tätä tapahtumaa, toteaa Osuuskauppa Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio.

EFT-tapahtumassa mukana ovat maailman parhaat salibandymaat Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Tshekki mies- sekä U19-miesten maajoukkueillaan. Lauantain 19.10. tapahtumaillan päätösotteluna nähdään poikkeuksellisesti myös paikallisvääntö Rauman Salban ja Porin Karhujen kesken. Kyse on maan toiseksi korkeimman sarjatason, Inssi-Divarin ottelusta, jossa ratkaistaan Satakunnan herruus.

Tapahtuma huipentuu Kivikylän Areenalla sunnuntaina 20. lokakuuta klo 18 alkavaan Suomen ja Ruotsin miesmaajoukkueiden väliseen otteluun.

Seuraavan kerran samat joukkueet asettuvat vastakkain joulukuussa Malmössä, jossa käydään 16 osallistujamaan kesken miesten maailmanmestaruuskisat.

Otteluohjelma
Perjantai 18.10. (Turku, Kupittaan palloiluhalli)

klo 9.30 Ruotsi – Sveitsi (U19)
klo 12.30 Ruotsi – Sveitsi (miehet)
klo 15.30 Suomi – Tshekki (U19)
klo 18.30 Suomi – Tshekki (miehet)

Lauantai 19.10. (Rauma, Kivikylän Areena)
klo 10 Tshekki – Ruotsi (U19)
klo 12 Suomi – Sveitsi (U19) (Karin Kampuksen avajaisottelu, vapaa pääsy)
klo 13 Tshekki – Ruotsi (miehet)
klo 16 Suomi – Sveitsi (miehet)
klo 19 SalBa – Karhut (Inssi-Divari)

Sunnuntai 20.10. (Rauma, Kivikylän Areena)
klo 9 Sveitsi – Tshekki (U19)
klo 12 Suomi – Ruotsi (U19)
klo 15 Sveitsi – Tshekki (miehet)
klo 18 Suomi – Ruotsi (miehet)

Lipunmyynti täällä (Ticketmaster.fi)

120-vuotias Osuuskauppa Keula on noin 33 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys. Keulan toimialue ulottuu Raumalta Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan ja Säkylään. Työntekijöitä Keulassa on noin 500 ja liikevaihto on noin 185 milj. €. Liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki. Tutustu Keulaan täällä.

Jaa artikkeli