Kesäsarjat ja -turnaukset käyntiin – markkinointitukea Salibandyliitolta

Salibandyliitto etsii ympäri Suomen yhteistyötahoja, jotka järjestävät tulevana kesänä erilaisia kesäsarjoja ja turnauksia. Yhteistyötahot voivat olla seuroja, yksittäisiä joukkueita tai halliyrittäjiä. Koronatalven jälkeen kesäpelaamiselle on poikkeuksellisen kova kysyntä, johon yhteistyöllä pyritään vastaamaan.

– Tulemme tänä kesänä kokeilemaan paikkakuntakohtaisesti erilaisia pelaamisen muotoja. Turnauksissa ja sarjoissa voivat vaihdella kenttäpelaajien määrä (esim. 5vs5, 4vs4 tai 3vs3), peliaika sekä pelialusta. Pelejä voidaan pelata niin sisällä kuin ulkonakin, kuitenkin siten, että mahdollisia viranomaisten asettamia rajoituksia noudatetaan tarkasti, kertoo pelaamisen kehittäjä Tiina Koivisto.

Kesäpelit voivat olla yksittäisiä turnauksia tai säännöllisesti pelattavia sarjoja. Niitä voi toteuttaa yhteistyössä muiden seurojen kanssa tai vaikka kesätapahtumien yhteydessä.

– Tarjoamme Salibandyliiton puolesta palkintoja ja markkinointitukea kesän pelaamiselle. Jos seurasta löytyy intoa kesäpelien järjestämiseen, niin kannattaa olla pian yhteydessä.


Miten mukaan kesäpelien järjestäjäksi?

Salibandyliitto tukee järjestäviä tahoja seuraavalla tavalla:

  • Materiaalipohja, johon voi kirjata kesäsarjan säännöt, pelimuodot, maksut yms. tiedot osallistujia varten
  • Markkinointitoimenpiteet Salibandyliiton sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeissä
  • Tuotepalkintoja jaettavaksi osallistuville joukkueille
  • Tarvittaessa tuki otteluohjelmien laadintaan ja tulospalveluun

– Yhteistyön muodot voivat olla monenlaisia. Meillä on nyt mukana kolme eri tahoa, joiden kanssa yhteistyöstä on sovittu, ja tulemme kertomaan niistä lisää piakkoin. Tuemme mielellämme kesäpelaamisen järjestämisestä kiinnostuneita tahoja, lopettaa Koivisto.

Lisätietoja

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli