Kesäpelaamisen tuet nyt haettavissa - katso useat mahdollisuudet

Seuroilla on nyt mahdollisuus hakea kesällä järjestettäviin turnauksiinsa taloudellista tai toiminnallista tukea.

Koronatilanteen vuoksi sarjatoiminta kaudella 2020-21 jäi monelta osin vaillinaiseksi, jonka vuoksi Salibandyliitto haluaa olla edistämässä kesällä tapahtuvaa pelaamista erilaisin, seuroille suunnatuin tukimuodoin.

Tukien tavoitteena on tukea seuroja kesäkaudella sisällä tai ulkona pelattavien turnausten järjestämiseen. Tukea on mahdollista saada mm. hallikuluihin, erotuomaripalkkioihin sekä erotuomareiden matkakuluihin, toteutuneiden kulujen mukaisesti. Haun piirissä ovat myös sarjat. Yksi seura voi hakea tukea maksimissaan kahdelle turnaukselle/sarjalle. Katusählyn omatoimiturnaukset ovat myös tuen piirissä.

Taloudellisen tuen lisäksi seura voi hakea toiminnallista tukea mm. markkinointiin.

Yhden seuran on mahdollista saada tukea yhteen turnaustapahtumaan ja tuen maksimisuuruus on 2500€.

Tukea on mahdollista hakea myös nuoren (15-29v) kesätyöntekijän palkkaukseen, maksimissaan 500€.

Tässä hakumuodossa puoltavia asioita tuen myöntämiselle ovat, jos turnaus johon nuoren työpanos kohdentuu pelataan ulkona, seura sitouttaa kesätyöntekijän tuottamaan materiaalia salibandyn viestintäkanaviin ja saa palkattavalle nuorelle innostuksen liittyä mukaan Salibandyliiton nuorten verkostoon.

Tuki on haettavissa 23.4.-20.8. välisenä aikana ja tuen saavan turnauksen tulee toteutua 15.5.-15.9. välisenä aikana.

Ensimmäiset tukihakemukset käsitellään 17.5.

Myönnetyn tuen laskutus ja raportointi tehdään turnauksen jälkeen ja tuen saajille annetaan erilliset ohjeet laskuttamisesta ja raportoinnista.

Jaa artikkeli