Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 8: O2-Jyväskylä

Salibandyliitto esittelee kesän katusählyn SM-kiertueen turnausjärjestäjät yksi kerrallaan. Esittelyssä on nyt sekä Katusähly- että Pistemestari-turnauksen lauantaina 13.6. järjestävä O2-Jyväskylä.

O2-Jyväskylä on aikanaan Jyväskylän Happeen kakkosjoukkueesta vuonna 2001 perustettu seura, koska kaksi saman seuran joukkuetta ei saanut pelata kahdella korkeimmalla sarjatasolla. Nimi O2 juontuukin juuri Happee-nimestä, vaikka nykyinen logo ja identiteetti onkin tiiviisti linkitetty ampiaisteemaan.

O2 oli pitkään yhden joukkueen seura, mutta vuosien 2007 ja 2008 aikana toiminta laajeni ja seuran alaisuudessa toimivat Ampparikerhot alkoivat pyöriä. Sittemmin kasvu on ollut hurjaa, sillä jäseniä on tällä hetkellä jo yli 600 ja O2:sta on tullut Jyväskylän suurin salibandyseura. Sinettitunnuksen seura sai kesällä 2014 osoituksena laadukkaasta toiminnasta. Jäsemäärältään seuran suurin toimintayksikkö on Amppariliiga, jossa liikkuu kolmisen sataa lasta viikottain. Seuran junioripolku kattaa tällä hetkellä joukkueet G-junioreista A-junioreihin ja seuralla on kolme palkattua työntekijää.

Jyväskylän turnaus pelataan Jyväsjärven rannan läheisyydessä, Lutakon aukiolla ja paikalle odotetaan vähintään 30 joukkuetta. Turnauksessa palkitaan myös parhaat pelaajat paikallisen pyörähuolto ja –myyntiliikkeen toimesta ja paikalla on myös jäätelöauto viilentämässä pelaajien tunteita.

O2 on turnausjärjestäjänä debytantti. Se järjesti viime kesänä turnauksen, joka ei ollut osana liiton kiertuetta ja tapahtumasta jääneestä hyvästä vaikutelmasta rohkaistuneena seura päätti tällä kertaa liittyä osaksi katusählyn SM-rundia.

Tapahtumassa pelataan myös samalla Pistemestari-turnaus, mikä juontaa juurensa siihen, että pelimuotoa on ajettu sisään seuran juniorijoukkueissa ja siitä on innostuttu varsin kovasti.

Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 11.6. saakka. Itse turnaus siis Lutakon aukiolla lauantaina 13.6.

Ilmoittautuminen Jyväskylän Katusähly- ja Pistemestari-turnauksiin: https://www.o2-jkl.fi/content/fi/36/22086/Tupla%20Katus%E4hly%20Lutakon%20aukiolla%20la%2013.6..html

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli