Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 6: Hukka-Pallo

Salibandyliitto esittelee Katusähly- ja Pistemestari-turnausjärjestäjäseurat. Tällä kertaa esittelyvuorossa on Hukka-Pallo, joka järjestää turnauksen Varkaudessa ensi viikon perjantaina 12.6.

Hukka-Pallo on vuonna 2000 Varkaudessa perustettu salibandyseura, joka on viimeisen kolmen vuoden aikana nostanut profiiliaan etenkin junioripuolella. Seura onkin aidosti nuorten asialla ja tahtoo tarjota harrastuksen kaikille lapsille lähtökohdista riippumatta. Hukka-Pallo perusti viime syksynä myös Varkauden historian ensimmäiset tyttösalibandyjoukkueet.

Hukka-Pallo valittiin Suomen Salibandyliiton avainseuraksi kaudelle 2014-15. Tällä hetkellä seurassa on seitsemän juniorijoukkuetta sekä perhekerho. Hukka-Pallon riveissä liikkuu parisen sataa ihmistä vuosittain. Seuralla on toimintaa myös futsalin ja jalkapallon parissa.

Hukka-Pallo järjestää turnauksen viidettä kertaa peräkkäin, mutta paikka on vaihtunut pariinkin otteeseen. Tällä kertaa turnaus pelataan Warkauden Portilla, joka on paikkana varsin toimiva, sillä kaikki tarvittava niin juoma- kuin ruokapuolella on heti saatavilla. Seura toivookin päivästä tulevan hauska ja äänekäs!

Kyseessä on myös kiertuekesän ensimmäinen tapahtuma, jossa on mukana Pistemestari-turnaus perinteisen katusählyturneen lisäksi. Sillä seura toivoo tuovan mukavan lisän päivään ja tutustuttavan kenties uusia ihmisiä lajin pariin. Pistemestarista pelimuotona luet kätevästi lisää ohessa olevista linkeistä.

Turnaus pelataan siis perjantaina 12.6 Warkauden Portilla, osoitteessa Kiertotie 2. Ilmoittautuminen turnaukseen on käynnissä ja päättyy ensi viikon tiistaina 9.6. Nyt siis kipin kapin porukka kasaan ja ilmoittautumaan niin Katusähly- kuin Pistemestari-kentille.

Ilmoittautuminen Varkauden Katusähly- ja Pistemestari-turnauksiin: http://www.hukka-pallo.fi/katusahly-2015-ja-pistemestari-kiertue-12-6-2015/

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli