Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 1: Kirkkonummi Rangers

Salibandyliitto esittelee kesän aikana Katusähly- ja Pistemestari-kiertueiden turnausjärjesäjäseurat. Ensimmäisenä on vuorossa Kirkkonummi Rangers, jonka Katusählyturnaus tulevana lauantaina aloittaa Katusählykiertueen 20-vuotis juhlakesän.

Kirkkonummi Rangers on 1992 perustetu salibandyn erikoisseura. 23-vuotisen historiansa aikana siitä on kasvanut yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista. ”Kasvun taustalla on ollut pitkäjänteinen keskittyminen juniorityöhön. Seura haluaa tarjota mahdollisuden kaikille lajista innostuneille, kunto- ja terveysliikunnasta kilpa- ja huippu-urheiluun.”, kertoo seuran valmenuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä.

Merkittävän junioiritoimintansa lisäksi Rangers on myös merkittävä aikuisten liikuttaja. Seuralla on peräti kymmenen aikuisjoukkuetta, kahdeksan miehissä ja kaksi naisissa. Nuoria ja aikuisia löytyy paljon myös seuran muista tehtävistä. ”Seura haluaa tarjota mahdollisuuksia osallistua salibandyyn myös yhdistystoiminnan kautta. Tarkoituksena on edistää liikuntaa ja kaikkea siihen liittyvää toimintaa Kirkkonummella.”, Fager-Pintilä sanoo.

Kirkkonummi Rangers ei ole katusählyjärjestäjänäkään mikään eiliseen teeren poika, vaan ollut mukana kiertueella jo monen vuoden ajan. Ajankohdaksi on vakiintunut touko-kesäkuun vaihde, koska tapahtuma toimii samalla seuran kauden päätöstapahtumana. Katusählypelien lisäksi tapahtumassa palkitaan kauden aikana menestyneet ja töitä paiskineet pelaajat sekä seuratoimijat.

Katusählyturnaukseen voi ilmoittautua 22.5. asti. Lisätietoa ilmoittautumisesta löytyy tapahtuman Facebook-sivulta. Säät näyttävät ainakin tällä hetkellä varsin suotuisilta, joten kaikki kynnelle kykenevät mukaan! Tapahtuma on yksi kolmesta pääkaupunkiseudun ja sen kehyskuntien tapahtumista, joten nyt tarkkana, stadilaiset!

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/1566960273580920/
Seuran kotisivut: kirkkonummirangers.fi/

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli