Kesäkiertueet valtaavat katon Salossa

Kesäkiertueilla on edessä vauhdikas viikonloppu kolmella eri paikkakunnalla. Salossa Kauppakeskus Plazan katolla nähdään viikonloppuna molemmat kesäkiertueet ja lisäksi Tupla+ Katusählyä pelataan Turussa ja Joensuussa.

Viime lauantaina SunSäbä ja Tupla+ Katusähly nähtiin Lappeenrannan satamatorilla ja lisäksi Tupla+ Katusählyn finaalipaikoista pelattiin Sastamalassa järven rannalla. Molemmat tapahtumat saatiin vietyä läpi aurinkoisissa tunnelmissa sääennusteista huolimatta. Lappeenrannassa Tupla+ Katusählypelit ja SunSäbän naisten ja miesten näytösottelut keräsivät katsojia mukavasti torille ja kumppaneiden oheispisteille. Erityisesti Ideaparkin SM-rinkipelaaminen veti nuoria pelaajia ottamaan mittaa toisistaan.

Tällä viikolla SunSäbä-kiertue nähdään lauantaina Salon kauppakeskus Plazassa. Tapahtumapaikka on aivan uudenlainen ja upea, kun kiertue nähdään Plazan katolla! SunSäbä-kentällä nähdään Stadiumin Säbätaitureita, kerholaisia ja perhesählyä. Tapahtumapisteet ovat katolla auki klo 10-15.30. Tule kokeilemaan jo muilta kiertueilta tuttuja oheispisteitä, kuten slapshooterin tarkkuuslaukausta ja Carunan Säbäfortunaa. Samaan aikaan oheispisteiden ja multisport-alustan toiminnan lisäksi T14 ja P10 joukkueet harjoittelevat Tupla+ Katusähly-kentällä. Illalla SunSäbä-kentällä on ohjelmassa vielä joukkueiden harjoituksia.

Viikonloppuna Tupla+ Katusählyä pelataan lauantaina 7.8. Joensuussa ja sunnuntaina 8.8. Salossa Plazan katolla. Pelit alkavat molemmilla paikkakunnilla aamupäivästä ja kestävät iltapäivään, kunnes voittajajoukkueet ovat eri sarjoista selvillä.

Alta näet vielä Tupla+ Katusählyn kalenterin. Kiertue alkaa olla jo loppupuolella, joten jos vielä halajat osaturnauksiin pelaamaan niin ilmoittaudu mukaan Kuopioon, Vaasaan, Kirkkonummelle, Pöytyälle tai Porvooseen! Kaikilla paikkakunnilla on vielä tilaa ilmoittautua. Kerää kavereita tai firmasi työntekijöitä mukaan ja ilmoittautukaa teille sopivaan sarjaan. Sarjoja on naisille, miehille, firmoille ja sekajoukkeille, lisäksi nuorille on U16 sarjat tytöille ja pojille.

Edit: Tekstiä päivitetty. Turun Tupla+ Katusähly peruttu lauantailta ja osallistujille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Jaa artikkeli