Kaukaloiden väriläiskä jättää liigapelit – "Metrit on juostu loppuun näistä kintuista"

SPV:n värikäs legenda Tuukka Kiviranta ilmoitti eilen, etteivät paikat kestä yrittää enää paluuta kokoonpanoon.

SPV:n eilinen 25-vuotisjuhlaottelu sai haikeita sävyjä, kun Peliveli-legenda Tuukka Kiviranta ilmoitti, ettei palaa enää liigakaukaloihin.

– Oli ajatus vielä palata kentille viime vuoden tapaan joulukuussa, mutta jalka on ollu niin huonossa kunnossa ettei oo enää liigakunnossa, Tuukka Kiviranta, 35,kertoo SPV:n sivuilla.
– Metrit on juostu loppuun näistä kintuista. Kahden ja puolen vuoden ajan on vaivannut tuollainen nivusvamma, kahden ja puolen sentin reikä jänteessä ja se ei meinaa oikein parantua. Hyvillä mielin lopetan ja katselen pelejä katsomosta.

Tuukka Kiviranta edusti Peliveljiä vuodesta 2001 lähtien ensin I divisioonassa ja sitten Salibandyliigassa. Tehopisteitä syntyi joukkueen 558 eri sarjojen ottelussa 287+175=462. Maajoukkueotteluita Kivirannalle kertyi 14, ja niissä syntyi tehot 3+2. Tuukka Kiviranta saavutti SPV-paidassa kolme Suomen mestaruutta, yhden hopean ja neljä pronssia. peliveljien ensimmäisellä mestaruuskaudella hän voitti pudotuspelien pistepörssin tehoilla 17+8=25.

SPV:n sivuille

Kuva: SPV

Jaa artikkeli