Kauden ratkaisupelit kuumimmillaan, katso suorana SalibandyTV:stä – palvelussa jo yli 45 000 rekisteröityä katselijaa

Viime viikkoina on saatu seurata SalibandyTV:stä suorana, kuinka juniorien valtakunnallisten sarjojen pudotuspelit etenevät kohti ratkaisujaan. Lisää herkkua on luvassa myös alkavana viikonloppuna.

Edessä ovat muun muassa T18-sarjan loppuottelut, joissa Classic ja EräViikingit ratkovat Suomen mestaruuden. P22-sarjassa LASB ja Oilers NG ratkovat, kumpi jatkaa finaaleihin Classicia vastaan. P17-sarjassa mennään välieriä samoin kuin T21-ikäluokassa. Luvassa on lähetyksiä myös P19-ikäluokan loppuotteluista.

Viikonloppuna starttaavat myös T16-sarjan pudotuspelit, joista on luvassa lähetyksiä ainakin FBC Turun ja Northern Starsin kotiotteluista.

Miesten Inssi-Divarin karsinnan 3. vaiheessa avaavat Pelicans SB ja SBS Wirmo lauantaina kolmannen vaiheen. Naisten FB Factor ja Blue Fox puolestaan ratkovat viikonloppuna, kumpi pelaa ensi kaudella Naisten Divarissa ja kumpi Suomisarjassa.

SalibandyTV-palveluun tehdään jatkuvasti päivityksiä, ja uusin merkittävä sellainen on ollut etusivun sarjavalitsimen uusiminen, mikä helpottaa katsottavan sarjan ja ottelun löytämistä. Rekisteröityjä katselijoita SalibandyTV:ssä on jo yli 45 000. Kaikkiaan loppuvuodesta 2022 avattuun palveluun on striimattu jo reilusti yli 10 000 ottelua.

Otteluiden striimaaminen on pakollista vain pääsarjoissa, mutta myös muissa sarjoissa seurat ovat mahtavasti tarjonneet otteluita nähtäväksi myös niille seuraajilleen, jotka eivät ole ehtineet paikan päälle hallille. Seurojen omassa vallassa on myös, pyytävätkö lähetyksistä maksua ja mihin hintaan. SalibandyTV:n kannalta olennaisinta on paitsi lähetysten löytyminen samalta alustalta myös se, että maksutulojen ohjautuminen seuroille itselleen.

SalibandyTV:hen

Lue myös: Tietopaketti: Kaikki olennainen SalibandyTV:stä

Arkistokuva: Esa  Takalo

 

Jaa artikkeli