Kauden kiihkeä avaus lähestyy: Miesten ja naisten Suomi-Ruotsi-maaottelut!

Tuttuun tapaan Salibandyliiton jäsenseuroille on tarjolla edullinen seuralippupaketti, mikä on huokein tapa tulla seuraamaan maaotteluita paikan päälle. Tapahtuma on kahtena edellisvuotena myyty loppuun.

Seuralipulla yhden lipun hinnaksi tulee vain 10 euroa vähimmäistilausmäärän ollessa 10 kappaletta. Nämä liput oikeuttavat paikkoihin Vantaan Energia Areenan päätykatsomoon.

Miksi kannattaa ostaa seuralippu?
– Se on hinnaltaan huokein ja tilausmäärä on hyvin joustava. Vain vähimmäismäärä (10 kpl) on määritelty. Sillä pääsee katsomoon niin aikuiset kuin lapsetkin. Seuraliput tilataan suoraan Salibandyliitosta toisin kuin yksittäisliput. Seuralipussa säästää myös yksittäisten lippujen hankkimisesta aiheutuvat palvelu- ja toimitusmaksut ja seuraliput saa yhdelle laskulle, kertoo Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun.

Vertailun vuoksi aikuisille tarkoitetun lipun hinta ennakkoon ostettaessa yksittäismyynnissä on 17,50, minkä päälle tulee 2,50 euron kuluttajapalkkio ja lunastustavasta riippuen mahdollinen toimitusmaksu. Kaikilla lipuilla näkee päivän molemmat Suomi-Ruotsi-kamppailut.

– Ja seuralippukiintiöön voi toki ottaa mukaan perheenjäseniä tai muita kavereita, jos omasta peliporukasta ei löydy kymmentä henkilöä, Janne Bruun muistuttaa.

Yksittäiset liput ovat myynnissä lippu.fi:ssä.

Suomi-Ruotsi-maaottelupäivän ohjelma
Päivä: Perjantai 8.9.2017
Paikka: Energia Areena, Vantaa (Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa)

Aikataulu:
klo 15 Ovet auki
klo 16 Naisten Suomi-Ruotsi
klo 19 Miesten Suomi-Ruotsi

Kaksiosaisen tapahtuman toiset maaottelut ovat vuorossa sunnuntaina 10.9.2017 Falunissa.

Kuva: Juhani Järvenpää.

Jaa artikkeli