Katusählyn superviikonloppuna pelataan ympäri Suomen - Katso turnaustiedot ja ilmoittautumisohjeet

Katusählyn superviikonloppu on tulossa. Kesäkuun kolmas viikonloppu 16.-17.6. osaturnaukset pelataan Lahdessa, Joroisilla, Jyväskylässä, Helsingissä ja Hyvinkäällä.

Kesäkuun osalta turnaukset starttaavat käyntiin ensi perjantaina Vantaalta, jossa pelataan iltaturnaus Tikkurilan keskustassa. Lauantaina kiertue suuntaa kohti Maskua ja Vaasaa, ennusteiden mukaan puoliaurinkoisessa säässä. Ilmoittautuminen Vantaan, Maskun ja Vaasan turnauksiin on päättynyt.

Kesäkuun kolmantena viikonloppuna kiertue kaaraa kohti Lahtea, Joroisia, Helsinkiä, Jyväskylää ja Hyvinkäätä. Luvassa on Katusählyn superviikonloppu, sillä osaturnauksia pelataan ympäri Suomen peräti viidellä eri paikkakunnalla.

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna kiertue suuntaa Raumaan, Mikkeliin ja Joensuuhun. Raumassa pelit jatkuvat läpi viikonlopun, Mikkelissä pelataan perjantaina ja Joensuussa lauantaina. Luvassa on siis kolme päivää täyttä katusählyjuhlaa.

Kesäkuun turnaukset ja ilmoittautumislinkit:

16.6.

Lahti

Pelicans

Ilmoittaudu tästä

16.6.

Joroinen

SPV

Ilmoittaudu tästä

16.6.

Helsinki

M-Team

Ilmoittaudu tästä

16.6.

Jyväskylä

Happee

Ilmoittaudu tästä

17.6.

Hyvinkää

SCH, Hyvinkää

Ilmoittaudu tästä

29.-1.7.

Rauma

SalBa

Ilmoittaudu tästä

29.6.

Mikkeli

Hatsina

Ilmoittaudu tästä

30.6.

Joensuu

Josba

Ilmoittaudu tästä*

* Ilmoittautumista ei ole vielä avattu.

Ilmoittautumislinkit päivitetään artikkeliin ja nettisivuille ilmoittautumisen avauduttua. Ilmoittautuminen päättyy turnauksesta riippuen 7-2 päivää ennen osaturnausta.

Katusählykiertue jatkuu aina elokuun puoleen väliin saakka. Koko kesän kiertuekalenteri on luettavissa täältä. Ilmoittautumisosoitteet pävitetään sivulle ilmoittautumisen avauduttua.

Tietopaketti kesän katusählyistä luettavissa täältä.

Jyväskylässä (O2-Jyväskylä) 4.8. pelattavaan osaturnaukseen ennakkoilmoittautuneet joukkueet saavat 10% alennuksen joukkuemaksusta. Ennakkoilmoittautuminen on käynnissä 10.6. asti. Ilmoittautuminen turnaukseen tästä.

Kesän katusählytunnelmia pääsee seuraamaan Salibandyliiton Facebookista, Instagramista, YouTubesta ja Twitteristä.

Jaa artikkeli