Katusählyn SM-finaaliturnaus kruunasi kiertuekesän

Katusählykiertueen 23. kiertuekesä starttasi toukokuun lopulla Pornaisista ja päättyi viime lauantaina 8.9. SM-finaaliturnaukseen Helsinkiin.

Katusählyn 23. kiertuekausi starttasi käyntiin toukokuun lopulla pitäen sisällään reilu parikymmentä osaturnausta ja kauden huipentavan SM-finaaliturnauksen. Lisää katusählystä löydät tästä.

23 osaturnausta ympäri Suomen

Toukokuusta elokuuhun kestäneen katusählykiertueen osaturnaukset pelattiin ympäri Suomen yhteensä 23 eri paikkakunnalla. Kiertuekesän aloitti Pornaisten osaturnaus 26.5. ja kesän viimeinen pelattiin Turussa ja Kouvolassa 11.8. Mukana katusählykiertueessa oli yhteensä 3000 katusählyilijää ja 23 salibandyseuraa. Paikalliset salibandyseurat vastasivat osaturnausten järjestelyistä ja heidän roolinsa kiertueen onnistumisessa on valtavan suuri. 

SM-finaaliturnaus Helsingissä

Katusählyn SM-finaaliturnaus pelattiin viime lauantaina 8.9. Mäntymäen kentällä, Helsingissä. Finaaliturnauksessa kamppailivat vastakkain Suomen kovimmat katusählyjoukkueet, jotka olivat lunastaneet finaalipaikkansa kesän aikana pelatuista osaturnauksista. Finaaliturnaukseen ilmoittautui yhteensä 74 joukkuetta ja pelit pelattiin kaikissa pääsarjoissa.

Kamppailu Suomen mestaruuksista oli kovaa ja pieniltä pintanaarmuiltakaan ei vältttty. Päivä sujui kuitenkin kesäisen aurinkoisessa säässä ja hyvässä hengessä. Pelien lisäksi kisailtiin mm. Tuplan pomputtelussa ja Tuplan laukaisututkassa. 

Katusählyn Suomen mestarit 2018

Miehet: Konduktöörinkultajuna 

Naiset: Chicaco Golden Chicas 

Pojat: Jyväskylän Jätemylly 

Tytöt: Ryhmä Hau 

Seka: VKTP 

Firma: Neljä Astetta Oy

Lisää katusählytunnelmia ja salibandyhetkiä pääsee seuraamaan Salibandyliiton FacebookistaInstagramistaYouTubesta ja Twitteristä

Jaa artikkeli