Katusählykesä finaalia vaille valmis - Otteluohjelma nyt julki!

Katusählykesän huipennus eli finaaliturnaus pelataan lauantaina 8.9. Mäntymäen kentällä, Helsingissä. Turnauksessa kamppaillaan katusählyn Suomen mestaruuksista.

Katusählykesä 2018 päättyy 8.9. Helsingissä pelattaviin SM-finaaleihin. Finaaliin on oikeutettuja osallistumaan kaikki osaturnausten voittajajoukkueet. Kesän aikana oli 23 osaturnausta ympäri Suomen, missä joukkueet metsästivät finaalipaikkoja. 

Finaali pelataan Helsingissä, Mäntymäen kentällä. Mukaan on ilmoittautunut yli 70 osaturnausten voittajajoukkuetta. Sekasarja on suosituin, mukana on 17 joukkuetta. Muut sarjat, jotka finaalissa pelataan ovat: naiset, miehet, firma, tytöt ja pojat alle 16-vuotta. 

Ottelut alkavat finaalipäivänä klo 9.30. Vauhtia ja suhinaa riittää, kun kuudella katusählykentällä pelataan liki tauotta viiteen asti iltapäivällä. Voitosta toki taistellaan, mutta huumoria unohtamatta. Varsinkin joukkueiden nimien keksimisessä on nähty vaivaa. Kentällä kirmaa mm. Pepe Willbergin Uudenvuodenaatto, SB Lovemeikkers ja Suokurpat. Pelien lisäksi päivän aikana kisaillaan mm. tutkapisteella ja Tupla-pomputuksessa. 

Otteluohjelman löydätte tästä.

Pian tiedämme, ketkä ovat vuoden 2018 katusählyn Suomen mestareita…

Jaa artikkeli