3v3 #salibandy

Katso näytösottelu maanantaina klo 21.00: 3 vs. 3 maalivahdeilla, viilatut säännöt ja huippujengit pelillä – voisiko tämä toimia?

3 vs. 3 maalivahdeilla pienemmässä kaukalossa ja muokatuilla säännöillä. Miltä se näyttää? Jaksaako sitä katsoa? Miltä sen pelaaminen tuntuu? Ja mikä tärkeintä: onko se hauskaa?

Päätimme testata sitä. Järjestimme keväällä 2022 näytösottelun kahden Divari-joukkueen välillä. Tuotimme myös kunnon jälkilähetyksen ottelusta.

Mukana juonimassa 3v3-pilottia oli lajin eri toimijoita: kotimainen ja kv-liitto, seuroja, halliyhtiö ja välinevalmistaja – kaikkia heitä yhdistää yhteinen huoli: pelataanko ja kulutetaanko lajia tänä päivänä riittävästi?

Näytösottelussa pilotoitiin 3v3-pelimuodon toimivuutta sekä pelaamiseen että viihteen kannalta. Tarkoituksena on kehittää ja testata uusia tapoja pelata ja kuluttaa lajia perinteisen salibandyn rinnalla – ei korvata sitä!

Hawksin ja M-Teamin välinen 3v3-ottelu on katsottavissa tänään maanantaina klo 21.00 alkaen Salibandyliiton Youtube-kanavalta. Tsekkaa video ja kerro mitä mieltä olet! Kommentoi someen, Youtuben kommenttiosastoon tai iske vaikka yksityisviestiä suoraan liiton sähköposteihin.

Jaa artikkeli