Katso maalikoosteet: Champions Cupin finalistit selvillä – pääsylippuja vielä tarjolla sunnuntaille

Salibandyn seurajoukkueiden Champions Cupin avauspäivä on paketissa. Lauantaina ratkottiin sekä naisten että miesten välierissä sunnuntain finalistit sekä pronssiotteluissa pelaavat joukkueet.

Naisten finaaliin ponnistivat Veera ja Oona Kaupin ruotsalaisjoukkue Thorengruppen IBK sekä TPS Turusta. Miesten Champions Cupin voiton ratkovat puolestaan Classic Tampereelta ja ruotsalainen IBF Falun.

Yllä olevaan kuvaan on listattu välierien tulokset sekä sunnuntain ohjelma. Alle on upotettu kaikkien välierien maalikoosteet Salibandyliiton Youtube-kanavalta.

Liput ja lippupaketit sunnuntaille

Tarjolla on sunnuntaille päivälippuja kahdessa hintaluokassa (A-katsomo ja B-katsomo) ja alle 4-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi (huomioi, että lippu tulee kuitenkin lunastaa verkkokaupasta). Päivälippujen lisäksi tarjolla on niin VIP- kuin tapas-paketteja. Joukkueet ja seuraporukat, tarjoamme teille -15% alennuksen lipuista (min. 15 hengen ryhmä).

VIP-liput varattavissa suoraan täältä ja tiedustelut osoitteesta: tickets@salibandy.fi. Voit katsoa ottelut myös suoraan omasta Tapas-ravintolapöydästä parhailta paikoilta – pöytäpakettien tiedustelut täältä: tickets@salibandy.fi.

Liput myy Tiketti.fi ja maksutapoina käy verkko- ja korttimaksujen lisäksi muun muassa Smartum, Edenred, Eazybreak ja kulttuuripassi.

Champions Cup järjestetään Ideapark Lempäälän kauppakeskuksessa, joten tarjonnassa on myös paljon muuta. Ohjelmassa on myös:

  • Säbäkipinä järjestää perheille kauppakeskussuunnistuksen ja aktiviteettialueen
  • Tapahtumalipulla saat Ideaparkin Viihdekeskuksen palvelut -50%. Palvelut löydät täältä.
  • Lounaalle tai kahville? Kahvila Ståhlbergin kahvilatuotteista -10% ja lounas 12,50€ tapahtumalipulla

Champions Cupin lähetykset

Kaikki turnauksen ottelut ovat katsottavissa Salibandyliiton uuden videoalustanSalibandyTV:n kautta. Yksittäisen ottelun hinta SalibandyTV:ssä on 6,90e. Kaikkiin Champions Cupin otteluihin voi lunastaa katseluoikeuden hintaan 19,90e.

Ottelut tuotetaan Ideaparkin BläkBoksista SalibandyTV:seen monikameratuotantoina grafiikoiden kera. Ottelut selostavat Jaakko Aho ja Joonas Ehro. SalibandyTV:n kautta lähetykset näkyvät vain Suomessa. Ulkomailla katselu onnistuu IFF:n videoalustan kautta.

Tietopaketti: Kaikki olennainen SalibandyTV:stä – perustietoa SalibandyTV:stä, katseluohjeet ja asiakaspalvelu

Champions Cupin lähetysten ostaminen:
1. Rekisteröidy palveluun
2. Valitse haluttu ottelu
3. Valitse ”OSTA LIPUT”
4. Valitse joko yksittäinen ottelu tai koko turnauspaketti
5. Suorita maksutapahtuma (yleisimmät maksutavat käyvät)
6. Katsele ottelua – tulee suoraan näkyviin käyttäjätunnuksellasi

Suorat linkit Champions Cupin lähetyksiin:

Sunnuntai 8.1.12023
Klo 10.00 Naisten pronssiottelu
Klo 13.00 Miesten pronssiottelu
Klo 16.00 Naisten loppuottelu
Klo 19.00 Miesten loppuottelu

Maalikoosteet:

Jaa artikkeli