Katso lähetys: Miesten Salibandyliigan mediatilaisuudessa paalutettiin lähtökohdat lauantaina alkavaan kauteen

Mikä joukkue vahvistui siirtomarkkinoilla? Entä ketkä nousevat parrasvaloihin ja kuka palaa Salibandyliigaan 19 vuoden tauon jälkeen? Tämä ja paljon muuta selviää katsomalla miesten Salibandyliigan mediatilaisuudesta tehty lähetys.

Miesten Salibandyliiga starttaa lauantaina 21. syyskuuta. Maanantaina 16.9. kaikkien 14 liigajoukkueen valmentajat ja pelaajiaan pääsivät avaamaan sanaisen arkkunsa Helsingissä Sanomatalon mediatorilla järjestetyssä mediatilaisuudessa.

Mediatilaisuus järjestettiin maanantaina puolen päivän aikaan Helsingissä Sanomatalon mediatorilla. Jani Alkion juontama tilaisuus tuli suorana ISTV:ssä ja nyt se on katsottavissa myös Salibandyliiton Youtube-kanavalla.

Ennen varsinaisia joukkueiden kuulumisia SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen avaa miesten Salibandyliigan lähitulevaisuutta ja miesten maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky kertoo näkemyksensä maailmanmestareiden liigasta.

Huomenna tiistaina Sanomatalon mediatorilla tiedotusvälineiden edessä ovat naisten Salibandyliigajoukkueet. Myös tästä on luvassa suora lähetys ISTV:ssä klo 11.

Lue myös: Salibandyliigan startti lähestyy – tässä kaikkien 14 joukkueen aattotunnelmat

Katso pääsarjojen lähetystiedot täältä.

Kuva: Juhani Järvenpää

Katso lähetys miesten Salibandyliigan mediatilaisuudesta

Jaa artikkeli