Katso kuvat: Näin päättyi F-liigakausi - tunteita laidasta laitaan ja jäähyväisiä pelikentille

Miesten F-liiga päättyi Classicin kuudenteen perättäiseen Suomen mestaruuteen, mutta Nokian KrP antoi täyden vastuksen kuuteen otteluun venyneessä finaalisarjassa. Kamppailun tauottua kentällä nähtiin koko tunteiden kirjo. Voittajien iloa kuin myös hopean kirvoittamaa pettymystä. Myös haikeutta, kun hienoja pelaajauria tuli päätöksen.  

Juha Kivilehto on yksi salibandyn suurista. Kultajuhliin upean uransa päättäneelle luottopuolustajalle Suomen mestaruus oli peräti kymmenes. Samaan mestaruusmäärään on yltänyt vain monivuotinen seura- ja maajoukkuekaveri Mikael Järvi. Myös kauden aikana loukkaantunut Jussi Piha vietti viimeisiä kultajuhliaan. Nokian KrP:n puolella pelinsä paketoi yhdeksän kautta seuraa edustanut Joni Henttonen.

Myös valmennuspuolella tehtiin vallanvaihtoja. Niin Classicin päävalmentaja Samu Kuitunen kuin myös KrP:n Jarmo Härmä jättivät pestinsä seuraajilleen. Kivilehto ottaa Classicin valmennukseensa ja KrP:n Janne Kainulainen.

Esa Takalo kuvasi kaikki kevään miesten finaalit. Materiaali löytyy Salibandyliiton kuvat.fi-palvelusta. Tässä koosteena kauden päättäneen kamppailun otoksia.

Lue myös: Classic historiallinen F-liigan mestari – kuudes perättäinen kulta!

Katso kaikki 6. finaalin kuvat (Kuvat: Esa Takalo)

Jaa artikkeli