Kasassa jo 300 osallistumista ja yli 600 ideaa – osallistu Salibandyliiton strategian verkkodialogiin

Tule Verkkodialogiin päivittämään salibandyn strategiaa. Kaiken kukkuraksi voit voittaa Polar Vantage M -kellon.

Salibandyliitto päivittää strategiansa kuluvan vuoden aikana ja kutsuu verkkodialogiin mukaan jokaisen.

Salibandyn vuoteen 2028 ulottuva visio ja strategia valmistui 2015. Viime vuoden loppupuolella Salibandyliiton hallitus päätti strategian päivitystyön aloittamisesta kuluvana vuonna.

Päivitystyön ensi vaiheessa jokainen voi kertoa mielipiteensä lajimme tulevaisuudesta hiljattain avatussa verkkodialogissa. Kiinnostus dialogia kohtaan on ollut hyvällä tasolla, sillä osallistumisia verkkodialogiin on kertynyt jo yli 300 kappaletta. Uusia ideoita lajin kehittämiseksi on jätetty yli 600 kappaletta.

–Verkkodialogi salibandyn vielä valoisamman tulevaisuuden rakentamiseksi on käynnistynyt mukavasti. Reilut kolmesataa ihmistä on jo oman arvokkaan mielipiteensä ilmaissut osallistumalla dialogiin. Vastaajina on ollut niin kilpa- kuin harrastepelaajia sekä seuratoimijoita. Mielelläni näkisin lisää erityisesti alle 19-vuotiaita vastaajia, koska hehän salibandyn menestystarinaa ovat tulevaisuudessa rakentamassa ja edistämässä, Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen kommentoi. 

Verkkodialogissa pääset antamaan omat ideasi ja arvioimaan toisten osallistujien ajatuksia. Voit palata verkkodialogiin uudestaan, milloin vain haluat. Keskustelu on avoinna toukokuun puoliväliin saakka. Päivitetty strategia käsitellään marraskuussa liiton varsinaisessa kokouksessa.

Verkkodialogiin pääset tästä.

Osallistujien kesken arvomme kiitoksena Polar Vantage M -kellon.

Jaa artikkeli