Karhut sopimukseen Janne Kuusiluodon kanssa

Joukkuettaan ensi kauden Divariin rakentavan Karhujen tuorein kiinnitys on hyökkääjä Janne Kuusiluoto.

Karhujen tuorein sopimuspelaaja kaudelle 2020-21 on hyökkääjä Janne Kuusiluoto. Uransa tehokkaimman Divari-kautensa pelannut Kuusiluoto muodosti päättyneellä kaudella tehokkaan parivaljakon yhdessä Eero Vanhatalon kanssa.

Runkosarjan 25 ottelussa Kuusiluodolle kertyi tehopisteitä kaikkiaan 27 (16+11). Joukkueen sisäisessä pistepörssissä se oikeutti neljännelle sijalle. Karhujen maalipörssissä Kuusiluoto oli kolmas 16 maalillaan. Kauden aikana Kuusiluoto ehti auttaa myös farmijoukkue FBT Pitun riveissä. Viidessä 2.divisioonan ottelussa syntyi 13 (10+3) tehopistettä.

– Viime kaudesta jäi hyvä fiilis vaikka alku olikin nihkeää. Nihkeä alku ja siitä nousu teki hyvää joukkueelle ja se paransi yhteishenkeä entisestään. Tulevasta on lupa odottaa vielä parempaa, kommentoi Janne Kuusiluoto.

– Ensi kauteen valmistautuminen on aloitettu hyvin erilaisessa tilanteessa kuin ennen. Joukkueena kun ei päästä harjoittelemaan on pitänyt treenata omatoimisesti. Ulkoilmassa saadaan kyllä treenattua, mutta kyllä noita yhteisiä harjoituksia jo kaipaa.

– Omaa peliä pyritään jatkamaan siitä mihin viimeksi jäätiin ja luonnollisesti siitä vielä parantaa. Joukkueena olemme taatusti valmiimpia taistelemaan pidemmän kevään puolesta, päättää Kuusiluoto.

Karhujen sopimustilanne 8.4.2020

Kenttäpelaajat:
Juuso Ahola
Tomi Bergendahl
Joni Halminen
Tuomas Huhtala
Niko Järvenpää
Janne Kuusiluoto
Erkka Marjamäki
Juho Myllyharju
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Jankke Virtala

Valmennus:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti
Aapo Tamminen, fysioterapeutti

Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Jaa artikkeli