Karhut jatkaa joukkueen rakentamista – nyt allekirjoittivat Bergendahl ja Myllyharju

Tomi Bergendahl ja Juho Myllyharju ovat Karhujen uusimmat sopimuspelaajat.

Karhujen ensi kauden joukkueen rakentaminen on täydessä vauhdissa.  Uusimpina pelaajina sopimuksen ovat kirjoittaneet maalivahti Tomi Bergendahl ja hyökkääjä Juho Myllyharju.

Seurassa kaudella 2005-06 1.divisioonassa debytoinut Bergendahl tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta. Päättyneellä kaudella Bergendahl pelasi Divarissa kaikkiaan kuusi ottelua. Niissä torjuntaprosentiksi muodostui 83,08 %.

– Viime kaudella tultiin kesken kauden mukaan peleihin, kun oli kohtuu vaikea tilanne. Pelit lähti kuitenkin positiivisesti käyntiin ja sijoitus koheni sarjataulukossa. Pudotuspeleistä jääminen oli kyllä iso pettymys itselle ja se jätti paljon nälkää tulevaan, kommentoi Tomi Bergendahl.

– Virtaa riittää kyllä nyt todella paljon. Omatoimiset harjoitukset on jo aloitettu. Ei ole kovin montaa kertaa kautta päätetty näin aikaisin.  Vielä kun päästäisin joukkueen kanssa tosi toimiin, päättää Bergendahl.

Karhujen farmijoukkueesta edustusjoukkueen riveihin palaa hyökkääjä Juho Myllyharju. Myllyharju nähtiin farmisopimuksen myötä kaudella 2019-20 kaikkiaan neljässä Divarin ottelussa. Niissä hyökkääjä saalisti neljä (1+3) tehopistettä. FBT Pitun riveissä Myllyharju oli joukkueensa tehokkain pelaaja länsirannikon 2.divisioonassa. Runkosarjan 19 ottelussa Myllyharjulle merkattiin 37 (23+14) tehopistettä.

– Ihan kivasti meni omalta osalta pelit niin Pitussa kuin myös muutamaan otteeseen Karhuissa viime kaudella. Mukava tulla takaisin Karhu-paitaan.  Odotan todella paljon jo ensi kautta, että päästään kaukaloon voittamaan pelejä, kommentoi Juho Myllyharju.

Karhujen sopimustilanne 24.3.2020

Kenttäpelaajat:
Juuso Ahola
Tomi Bergendahl
Joni Halminen
Tuomas Huhtala
Niko Järvenpää
Erkka Marjamäki
Juho Myllyharju
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Jankke Virtala

Valmennus:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti
Aapo Tamminen, fysioterapeutti

Kuva: Karhut / Kari Saha/UrheiluSuomi

Jaa artikkeli