Karhut ja Tor Divarin finaaleihin - Pori tai Loviisa palaa varmasti Salibandyliigaan

Sekä Karhut että Tor selvittivät välieräsarjansa suoraan kahdella voitolla.

Karhut Porista ja Loviisan Tor pelaavat salibandyn Divarin loppuotteluissa, joiden voittaja nousee ensi kaudeksi Salibandyliigaan. Kumpikin selvitti välierät suoraan kahdella voitolla, kun Karhut löi kotonaan NST:n 7-5 ja Tor samoin kotonaan M-Teamin jatkoajalla 4-3.

Divarin mestaruus ratkeaa kolmella voitolla. Finaalin häviäjä pääsee vielä karsimaan liigapaikasta liigan putoamiskarsintasarjan Steelers – Koovee häviäjää vastaan.

Porissa Karhut karkasi jo kolmen maalin johtoon, mutta kahdeksan minuuttia ennen ottelun loppua NST:n Arto Vainikainen tasoitti lukemiksi 5-5. Isännät karkasivat lopussa, kun Benjamin Lepola nosti uuden johtomaalin ja kaksi minuuttia ennen loppua vielä loppunumerot.

Eilen vieraissa jatkoajalla voittanut Tor joutui uusimaan temppunsa tänään, kun M-Team tuli viimeisellä kympillä Mikko Pasasen ja Sampo Laukkalan osumilla kahden maalin takaa tasoihin. Jatkoajalla Tor joutui tappamaan yhden kahden minuutin jäähyn ennen kuin Peik Salminen sinetöi finaalipaikan Matias Palmin syötöstä ajassa 73.45.

Kuva NST:n ja Karhujen eilisestä kohtaamisesta: Markku Taurama