Karhujen tehokkain pelaaja jatkaa - kolme uutta jatkosopimusta julki

Karhut julkaisi jälleen lisää jatkosopimuksia ensi kauden Divariin.

Divarissa jatkava Karhut on solminut kolme uutta jatkosopimusta. Eero Vanhatalo, Joni Halminen ja Jankke Virtala jatkavat Porissa myös ensi kaudella.

Eero Vanhatalo oli porilaisjoukkueen tehokkain pelaaja päättyneellä kaudella. Vanhatalo merkkautti ennätyspisteensä Divarissa. Kauden aikana 25 ottelussa syntyi peräti 48 (27+21) tehopistettä. Koko sarjan pistepörssissä kyseinen lukema oikeutti neljännelle sijalle. Joukkueen pistepörssin lisäksi Vanhatalo oli joukkueensa paras maalintekijä 27 osumallaan.
– Päällimmäiseksi viime kaudesta jäi positiivinen tunne. Lähtökohdat kauteen olivat kuitenkin todella haastavat. Pieni pettymys taas oli, kun playoff viivaa ei saatu kiinni, kommentoi Eero Vanhatalo.
– Henkilökohtaisella tasolla pitää olla tyytyväinen. En odottanut näin tehokasta kautta, vaikka rooli oli tiedossa hyvissä ajoin. Entistä hienompaa oli, kun sai pelata kapteenin nauha kädessä. Se on kuitenkin iso kunnia. Todella paljon odotan, että pääsemme valmistautumaan tulevaan kauteen. Nyt saadaan laitettua fysiikka kuntoon Juhanin ja Aapon kanssa. On kyllä hienoa nähdä, että on taas positiivinen meno seuran toiminnassa. Tavoite kaukalossa on luonnollisesti pelata pitkälle kevääseen, päättää Vanhatalo.

Joni Halmisen pelit alkoivat vuoden 2020 alkupuolella, kun hän oli kuntoutunut edellisellä kaudella saadusta jalkavammasta. Halminen ehti pelata loppu kauden aikana kaikkiaan 12 ottelussa. Niissä tehopisteitä kertyi viisi (4+1).

Karhujen riveissä jatkaa myös Jankke Virtala. Pirteästi kauden aloittanut Virtala joutui jättämään pelit kesken loukkaantumisen vuoksi. Kahdeksassa ottelussa tehopisteitä Virtalalle kertyi kuusi (5+1). Kauden viime metreillä Virtala pääsi takaisin kaukaloon A-nuorten kanssa.

Karhujen sopimustilanne 17.3.2020

Kenttäpelaajat:
Juuso Ahola
Joni Halminen
Tuomas Huhtala
Niko Järvenpää
Erkka Marjamäki
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Jankke Virtala

Valmennus:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti
Aapo Tamminen, fysioterapeutti

Karhujen tiedotteesta
Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli