Kannattaa kokeilla salibandya - Mikael Laine, 11, palkittiin yleisöosaston kirjoituksesta

Kannattaa kokeilla salibandya, koska se on hauskaa – näin alkoi 11-vuotiaan Mikael Laineen kirjoitus Vakka-Suomen Sanomien yleisöpalstalla. Mikael palkittiin kirjoituksesta suosikkipelaaja, Miko Kailialan, pelipaidalla. 

Mynämäkeläinen Mikael Laine, 11, pelaa salibandya Nousiaisen Ryhdin 2010-syntyneiden poikien joukkueessa. Salibandy on nuorelle pelurille rakas harrastus ja kirjoituksellaan hän halusi kannustaa myös muita lajin pariin pelaamaan, oppimaan ja pitämään hauskaa. Lopuksi kirjoittaja antoi myös vinkin seuroista, joissa harrastamisen voi aloittaa.

Kirjoitus lähti leviämään sosiaalisen mediassa, kun salibandyn superfani Tero Töyrylä nosti sen esille Twitter-postauksessaan. Mikael perheineen kutsuttiin miesten F-liigan perjantai-illan TPS – Westend Indians otteluun. Nuori peluri pääsi jakamaan ottelun parhaiden pelaajien palkinnot, jonka jälkeen hänet palkittiin suosikkipelaaja, Miko Kailialan, maajoukkuepelipaidalla nimikirjoituksilla höystettynä.

-Huomaa et poika on henkeen ja vereen säbäjätkä, toivotaan että kirjoitus innostaisi lisää lapsia salibandyn pariin. Mikael sanoi, että palkintojen jakaminen oli kivaa ja vähän jännittävääkin, kertoo isä Markus Laine Mikaelista ja perjantai-illan kunniatehtävistä.

Jaa artikkeli