Kamuxista Suomen salibandyhuippujen yhteistyökumppani ja autokauppa

Kamux Suomi ja Suomen Salibandyliitto ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Nyt käynnistyvän yhteistyön myötä Kamuxista tulee Suomen naisten ja miesten salibandymaajoukkueen sekä F-liigan virallinen yhteistyökumppani ja autokauppa.

Yhteistyökumppanuus varmistui jännittävällä hetkellä miesten salibandyn MM-kisojen alla. Mikäli huomenna 5. marraskuuta alkavista kisoista saadaan mitali, järjestetään valituissa Kamux-liikkeissä juhlan kunniaksi mitalikahvitilaisuus ja fanitapaaminen. Jos kirkkain mitali saadaan kotiin ja miehet voittavat maailmanmestaruuden, voi MM-pokaalia käydä ihailemassa lähimmässä Kamux-myymälässä, sillä pokaali lähtee valtakunnalliselle kierrokselle Kamux-liikkeisiin ympäri Suomea. MM-kisat käydään 5.–13. marraskuuta Sveitsissä.

Salibandyliiton ja F-liigan henkilöstön työsuhdeautohankinnat ohjataan jatkossa Kamuxiin, ja F-liigan parhaat mies- ja naispelaajat saavat toukokuussa järjestettävässä F-gaalassa määräajaksi käyttöönsä Kamuxilta auton. Salibandyfanejakin muistetaan. Kamux tarjoaa jatkossa vapaalippuja miesten ja naisten F-liigan otteluihin autokaupan yhteydessä. Edun ajankohta ja ehdot julkistetaan myöhemmin.

– Toivotamme koko suomalaisen salibandyperheen puolesta Kamuxin lämpimästi tervetulleeksi mukaan kasvutarinaamme. Suomen suurimpana ja Euroopan kolmanneksi suurimpana käytettyjen autojen kauppiaana Kamux on salibandylle paras mahdollinen autokauppakumppani. Meitä yhdistää muun muassa vahva kasvuhalu ja se, että liikutamme suomalaisia laajasti, kertoo Pekka Ilmivalta, Suomen Salibandyliiton puheenjohtaja.

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on edistää, valvoa ja ohjata maamme salibandyn ja sählyn harrastusta ja kehitystä. Rekisteröityjä pelaajia salibandyllä on yli 50 000 ja harrastajia 300 000.

– Olen erittäin iloinen, että saamme olla tukemassa suomalaista urheilua ja maailman kovimman tason salibandya. Tämä on meille jännittävä kumppanuus, jonka tiimoilta järjestämme paljon hienoja tempauksia seuraavien vuosien aikana. Nyt toivotamme joukkueelle mitä parhainta kisamenestystä ja pidämme peukkuja, että pääsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa juhlimaan MM-kisamenestystä liikkeissämme!, Kamuxin Suomen maajohtaja Jani Koivu sanoo.

Kamux on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 78 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa.

Jaa artikkeli