Kahdeksan jäljellä naisten TEHO Sport Suomen Cupissa, huomenna arvotaan

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin puolivälieräparit arvotaan 17.10. suorassa lähetyksessä.

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin 3. kierros pelattiin eilen sunnuntaina seuraavin tuloksin:

Santas United – PSS 2-9
EräViikingit – Koovee 1-4
SB Vantaa – KaPa-65 2-5
O2-Jyväskylä – NST 8-4
FBC Loisto – Classic 3-7
Steelers – ÅIF 1-7
TPS – SB-Pro 1-5
SB-Pro II – SSRA 2-8

Kahdeksan parasta on siis jäljellä ja neljännesvälierien otteluparit arvotaan huomenna tiistaina 17.10. klo 13:00 alkaen.
Arvonnasta suora nettilähetys Salibandyliigan facebook-sivulla: https://www.facebook.com/salibandyliiga/

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin pikkufinalistit selvisivät myös eilen. Kalannin Pallo jatkaa ainoana 1. divisioonan joukkueena Cupin neljännesvälieriin ja on siis toinen pikkufinalisti ellei selviä varsinaiseen finaaliin. KaPan vastustajaksi pikkufinaaliin selvisi FBC Loisto, joka menestyi 3. kierroksella pudonneista 1.-4. divisioonan joukkueista turnausmuotoisella 2. kierroksella parhaiten (kaksi voittoa, maaliero/ottelut 6-2). Mikäli KaPa selviää Cupin varsinaiseen finaaliin, on toinen pikkufinalisti Loiston lisäksi Steelers (kaksi voittoa, maaliero/ottelut 4-2). Vertailun kolmas joukkue oli kolmas 2. kierroksen lohkovoittaja SB-Pro II (kaksi voittoa, maaliero/ottelut 5,5-4,5).

Suomen Cupin 4. kierroksen runkopäivä on sunnuntai 12.11. Arvonta on valtakunnallinen, eikä joukkueiden sarjataso enää vaikuta kotietuun. Ottelut pelataan ensisijaisesti runkopäivänä. Joukkueet voivat esittää runkopäivästä poikkeavaa päivää mikäli ovat asiasta yksimieliset.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli