Kaasuhälytys katkaisi Divarin ottelun Helsingissä

M-Teamin ja O2-Jyväskylän ottelu Divarissa keskeytyi toviksi hallin kaasuhälytyksen takia.

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue joutui erikoisen tapahtumasarjan keskelle sunnuntaina salibandyn miesten Divarin ottelussa.

Helsingin Ruskeasuolla Arena Centerissä pelattu M-Teamin ja O2:n ottelu keskeytettiin toisessa erässä ja koko halli tyhjennettiin kaasuvuotoepäilyn ja siitä seuranneen räjähdysvaaran takia.

-Hallin sireenit alkoivat huutaa, ja kuulutettiin, että nyt on tällainen tilanne. Keräsimme saman tien kimpsut ja kampsut ja kiirehdimme hätäpoistumistietä pitkin ulos. Siellä sitten seistiin kymmenen minuuttia räntäsateessa. Jätkillä oli tietysti vain pelikamat päällä. Pidetään peukkuja, ettei kukaan tule kipeäksi, O2:n päävalmentaja Ilkka Peltonen kertoi.

Palokunta kävi toteamassa kaasuvuotoepäilyn aiheettomaksi ja areenan turvalliseksi, jonka jälkeen peli pääsi jatkumaan.

-Eipä ole tuollaista oman uran aikana tullut eteen. Mutta ei tapaus jäänyt mitenkään meitä vaivaamaan eikä vaikuttanut peliimme, Peltonen vakuutti.

O2 johti ottelua keskeytyshetkellä 2–1 ja vielä toisen erän jälkeen 3–2. Viimeisessä erässä sarjakärki M-Team latoi viisi maalia ja vei voiton maalein 7–3.

-Pelasimme tosi hyvin kaksi erää, mutta kolmannessa jäähyt sotkivat peliämme. Ne söivät energiaamme loppua kohti, Peltonen näki.