Kaarina Salomaa nimitetty IFF:n hallituksen jäseneksi

Kaarina Salomaa on valittu Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) hallituksen uudeksi jäseneksi.

Salomaa, 35, korvaa IFF:n hallituksessa SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurmisen, joka jäi pois salibandyn kansainvälisen kattojärjestön hallitustyöstä omalla ilmoituksellaan.

IFF:n hallitus käsitteli ja hyväksyi viimeisimmässä kokouksessaan Suomen Salibandyliiton esityksen, jossa se ehdotti Kaarina Salomaata Kimmo Nurmisen seuraajaksi.

– Esitykseemme vaikutti Kaarinan laaja-alainen kokemus ja osaaminen salibandyn parissa sekä tulokset niissä tehtävissä, joissa hän on toiminut lajin parissa, kertoo Salibandyliiton puheenjohtaja Risto Kauppinen.

Salomaasta tulee samalla ensimmäinen suomalainen nainen IFF:n hallituksessa.

– Kiitos Suomen liitolle luottamuksesta, tämä on mahtava paikka päästä vaikuttamaan vauhdilla kasvavan lajin tulevaisuuteen ja lähden innolla antamaan oman panokseni salibandyn kehittämiseksi, Salomaa kommentoi nimitystään.

Salomaa on toiminut Suomen naisten ja U19-tyttöjen maajoukkueen joukkueenjohtajana ja omaa pelaajakokemusta U19-maajoukkueesta. Hän on myös Salibandyliiton Kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja. Lisäksi Salomaa on toiminut aikanaan IFF:n Kilpailukoordinaattorina.

Kimmo Nurminen toimi IFF:n hallituksessa vuodesta 2016 saakka. IFF:n nykyisen hallituksen toimikausi päättyy vuonna 2020.

Jaa artikkeli