Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan aluekokoukset 13.9.

Aluekokouskutsut on postitettu keskiviikkona 27.8.2014 Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan alueiden jäsenseuroille. Kutsut toimitetaan myös sähköpostilla seuran ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Savo-Karjalan alueen aluekokous pidetään lauantaina 13.9.2014 Joensuun Tiedopuistolla  (Länsikatu 15, 80110 Joensuu) klo 11:00.

Kaakkois-Suomen alueen aluekokous pidetään lauantaina 13.9.2014 Lappeenrannan urheilutalolla (Pohjolankatu 29, 53100 Lappeenranta) alkaen klo 12:00. 

Tilaisuuksissa informoidaan ja keskustellaan salibandyn kehityssuunnitelmista, mm. erotuomaripalkkioiden keskitetty maksujärjestelmä, avainseurojen ja liiton vuorovaikutus sekä tyttöjen ikäluokkamuutokset kaudella 2015-2016. Lisäksi käsitellään sääntömääräiset asiat, kummankin alueen valtuustoehdokkaiden nimeäminen. Yhteisten aiheiden lisäksi kokouksissa on alueellisesti ajankohtaisia ja tärkeitä keskusteluaiheita:

– Savo-Karjalassa keskustellaan alueellisesta kehitystoiminnasta

– Kaakkois-Suomessa pureudutaan keskustellen erityisesti nuorimpien ikäluokkien toimintaan ja mahdollisesti kortteliliiga-sarjojen käynnistymiseen jo tulevalle syksylle.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan etukäteen seurakäyttäjätunnuksilla.

Savo-Karjalan aluekokouskutsu (pdf)

Kaakkois-Suomen aluekokouskutsu (pdf)

Osallistujille tarjolla kahvit ja virvokkeita.

Tervetuloa!

Jaa artikkeli