Jymy kiinnitti Didrik Lillasin ja Petteri Hämäläisen

Salibandyliigaan noussut Nurmon Jymy julkisti kaksi uutta pelaajasopimusta.

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Nurmon Jymy jatkaa joukkueensa rakentamista. Uusimmat kiinnitykset ovat Blue Foxista siirtyvä Didrik Lillas ja SPV:n A-junioreista bongattu Petteri Hämäläinen.

Didrik Lillas, 21, oli Pohjanmaan 2. divisioonan voittaneen Blue Foxin pisteykkönen taottuaan tehot 39+21=60.
– Olen pelannut koko urani Blue Foxissa ja nyt oli aika ottaa uusia haasteita. Jymy on upea paikka minulle kehittyä sekä pelaajana, että ihmisenä. Mielestäni pitää asettaa korkeat tavoitteet kauteen ja lähdemme ilman muuta kovan työn kautta voittamaan liigapelejä, Lillas itse maalaa.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan Lillas on Jymyn näköinen pelaaja.
– Didrik oli itse aktiivinen siirron mahdollistamiseksi. Hän on todella kovakuntoinen urheilija, joka haluaa ottaa seuraavan kehitysaskeleen urallaan. Me haluamme antaa lähialueen nuorille lupauksille mahdollisuuden pelata korkeimmalla tasolla.

Petteri Hämäläinen, 20, teki päättyneellä kaudella SPV:n A-junioreissa 16 ottelun tehot 11+18=29. Hän ehti jo kaudella 2017-2018 edustaa kasvattajaseuraansa SB Vaasaa miesten Divarissa tehden silloin neljä maalia ja syöttäen kolme.
– Tosi hyvillä fiiliksillä siirryn Jymyyn. Olen kuullut paljon positiivista joukkueesta ja koen Jymyn olevan paras paikka tällä hetkellä omalle uralle. Joukkueeseen on myös mukava tulla, kun on ennestään paljon tuttuja kasvoja niin SPV:n kuin Vaasan ajoilta. Tavoitteet ovat ensi kaudella vakiinnuttaa pelipaikka kolmesta pelaavasta kentällisestä ja sitä kautta auttaa joukkuetta voittamaan, Hämäläinen itse miettii.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho näkee Hämäläisessä paljon potentiaalia.
– Petterikin on Pohjanmaalta tuleva lupaava pelaaja. Hän tuo keskikaistalle yhden vaihtoehdon lisää. Hänellä on myös kova motivaatio päästä pelaajana eteenpäin. Hän täydentää joukkueemme vaasalaisosaston.

Osta Jymyn kausikortti tästä

Nurmon Jymyn julkistetut pelaajasopimukset 12.4.2020:

Maalivahdit

Ossi Lallukka

Puolustajat

Miko Saarela
Viljami Järvikangas (SPV-A)
Eetu Puntanen (SPV-A)

Hyökkääjät

Niko Perälä
Miikka Honkaniemi
Tommi Hakala (SPV)
Matias Mäenpää (SPV-A)
Didrik Lillas (Blue Fox)
Petteri Hämäläinen (SPV-A)

Kuva: Juha Käenmäki

Jaa artikkeli