Jussi Sihvonen täydentää U23-maajoukkueen valmennustiimin

Jussi Sihvonen liittyy Suomen U23-maajoukkueen valmennustiimiin, jota johtaa päävalmentajana Lasse Eriksson. Mukana valmentajana on myös Mikko Lehto.

– Maajoukkue on itselle kunnia-asia ja olen erittäin kiitollinen että olen saanut olla jo pitkään osana Salibandyliiton ikäluokkavalmennusta ensin 1997- ja myöhemmin 1999-ikäluokkien kanssa. Molemmat ikäluokat olivat myös voittamassa kahta edellistä nuorten maailmanmestaruutta Suomelle. Tavallaan tämä miesten U23 maajoukkuevalmennus on luontainen jatke toiminnalle, koska nuorten maailmanmestareista useampi kuuluu myös U23 kärkipelaajiin Suomessa, joten moni pelaaja on tuttu jo ennestään, Jussi Sihvonen miettii.

Jussi Sihvonen myöntää kutsun maajoukkuevalmentajaksi tuntuvan myös merkittävältä askeleelta omalla valmentajauralla.
– Olen saanut seurata läheltä varsinkin nuorten mestarivalmentajien Heikki Luukkosen, Joonas Naavan ja Jyri Korsmanin toimia sekä myös miesten mestarivalmentajien Petri Kettusen ja Petteri Nykyn toimia ja oppia heiltä. Valitettavasti omat rahkeet eivät pelaajauralla ennen vakavaa loukkaantumista riittäneet tässä lajissa maajoukkueeseen saakka mutta rehellisesti voin sanoa, että innolla lähden mukaan toteuttamaan yhtä lapsuuden unelmaa Suomi-paidassa.

Lue lisää U23-maajoukkueesta

Jaa artikkeli