Jussi Sihvonen LaSB:n valmennukseen

Lammin Salibandy ja Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana toimiva Jussi Sihvonen ovat solmineet valmentajasopimuksen kaudelle 2014-2015. Sihvonen, joka on pitkän linjan hämeenlinnalainen salibandyvaikuttaja, liittyy oranssien valmennusryhmään Kalle Tyrkäksen aisapariksi.

– Kuljin pelaajana Trackersin mukana pitkän matkan aina kutosdivarista liigaan asti. Polvivammat päättivät liigapelaajauran, mutta pian paikka löytyi penkin takaa. Valmensin hetken Trackersin A- junioreita, kunnes siirryin miesten valmentajaksi. Valmensin neljä vuotta liigassa ja yhden divarissa, muistelee Sihvonen menneitä.

Sihvonen, jolla on takataskussaan niin huippuvalmentajatutkinto kuin ammattivalmentajatutkintokin, pitää 35 kilometrin askelta Hämeenlinnasta Lammille helppona, ja projektia mielekkäänä.

– Tunnen entuudestaan Kallen (Tyrkäs) sekä tietysti Heikki Hätösen. Ikäluokkavalmentajapestin myötä tunnen hyvin mm. Rasmus Kainulaisen, joka kuuluu 1997 syntyneiden poikien maajoukkuerinkiin. Seurasin LaSB:n taivalta mielenkiinnolla jo viime vuonna. Mielestäni meillä on kasassa hyvä aihio, jossa on valtavasti potentiaalia. Kunhan muutama palanen loksahtaa kohdalleen, niin uskon ensi kaudesta tulevan hyvän.

Oranssipaidassa on totuttu viime vuosina näkemään erittäin lupaavia HU-46-junioreita, eikä Sihvosen sopimus varmasti huononna tilannetta tippaakaan. Päinvastoin, LaSB:sta on hyvää vauhtia kasvamassa tulevaisuuden huippupelaajien hautomo.

LaSB:n sopimukset 7.4.2014

Valmennus:

Kalle Tyrkäs
Jussi Sihvonen
Mikko Reitti (fysiikkavalmentaja)

Maalivahdit:

Kaapo Kettunen
Arto Mäkinen

Puolustajat:

Henri Vilén
uuso Mutikainen
Miikka Pentikäinen
Henri Färlin
Aki Syrjälä
Jani Arponen

Hyökkääjät:

Heikki Hätönen
Tino Nivala
Roope Kainulainen
Rasmus Kainulainen
Ville Toitturi
Vili Näveri
Jussi Toitturi
Aleksi Leppäkoski

LaSB:n sivuille

Jaa artikkeli