Jussi Huovinen uuteen rooliin Salibandyliitossa ja FBA:ssa

Jussi Huovinen aloittaa FBA-valmentajana/-kouluttajana ja poikien U16-maajoukkueen päävalmentajana

FBA ja Salibandyliitto vahvistuu uudella roolilla, kun Jussi Huovinen aloittaa FBA-valmentajana/-kouluttajana ja poikien U16-maajoukkueen päävalmentajana 1.5.2018. Työ pitää sisällään valmennus- ja koulutustehtäviä sekä MAAJOUKKUTIE FBA:lla että Salibandyliitossa.

Jussi Huovinen aloitti jo syyskuussa 2017 PU16 –maajoukkueen päävalmentajana. Ennen nousemistaan päävalmentajaksi hän oli ollut jo osa PU16-maajoukkuetiimiä. Nyt vastuu kasvaa ja mukaan tulee myös kouluttajan ja valmentajan tehtäviä. Aiemmin Huovinen on toiminut Westend Indiansin edustusjoukkueen valmentajana vuodesta 2014. Valmentajan ammattitutkinnon ja huippuvalmentajakoulutuksen hän on käynyt 2016.

– Uuteen pestiin lähden erittäin positiivisin ja odottavin mielin. Työtä on paljon ja sitä on tarkoitus tehdä yhdessä seurakentän kanssa. Persoonana olen sellainen, että rakastan kohtaamisia ja vuorovaikutusta, joten minut tulee löytämään ruohonjuuritasolta. Uskon pystyväni tuomaan modernia ja positiivista näkökulmaa asioihin, Jussi Huovinen kommentoi tuoretta pestiä.

Uudessa roolissaan Huovinen tulee vastaamaan PU16-maajoukkueen toiminnan suunnittelusta ja valmennuksen johtamisesta yhteistyössä PU16 valmennustiimin sekä Salibandyliiton huippu-urheilujohtajan kanssa. Tehtäviin kuuluvat myös MAAJOUKKUETIE FBA-kokonaisuuden toteuttaminen ja verkostotoiminta yhteistyössä maajoukkue- ja MAAJOUKKUETIE FBA-valmentajien kanssa.

Kuva: Westend Indians

Jaa artikkeli