Juri Jolkkonen Kooveen lajijohtajaksi

Juri Jolkkonen aloittaa elokuussa Kooveen lajijohtajana.

Juri Jolkkonen on nimetty Koovee salibandyn uudeksi lajijohtajaksi. Varsinaisesti Juri aloittaa tehtävässä elokuussa 2018, mutta jo kevään aikana Juri tutustuu asioihin toimistolla ja aloittaa tiettyjä asioita. Nykyinen lajijohtaja Iivo Pantzar siirtyy uusiin tehtäviin määräaikaisen sopimuksen päättyessä nyt keväällä.

Koovee salibandylle lajijohtajan tehtävä on uusi ja perustettu viime syksynä siirryttäessä uuteen halliin. Uudessa ympäristössä tehtävä on jonkun verran myös hakenut muotoaan ja parasta tapaa toimia yhteistyössä muiden toimiston työntekijöiden kanssa.

Kooveen vt toiminnanjohtaja Jari Fagerström kommentoi: ”Lajijohtajan toimenkuva on meille tärkeä, hän edustaa Koovee salibandya ulospäin monessa erilaisessa yhteydessä ja on myös tärkeä osa, kun kehitämme seuran toimintaa edelleen. Pientä säätöä jatkossakin tehdään mutta päävastuu tehtävässä ei muutu.”

Juri Jolkkonen on valittu Koovee salibandyn uudeksi lajijohtajaksi kaudelle 2018-19 ja aloittaa tehtävässään joustavasti jo kevään aikana ja täydellä teholla elokuussa 2018 eteenpäin. Lajijohtajan toimipiste on AutoCenter Areenassa Linnainmaalla, mutta toki aikaa kuluu toimiston ulkopuolellakin. Jolkkonen on toiminut aiemmin pohjoiskarjalalaisen salibandyseura Lehmo Balls-96:n eri tehtävissä, viimeksi seuran urheilu- ja markkinointipäällikkönä ja sitä ennen seuran edustusjoukkueen päävalmentajana.

Jari Fagerström: ”Asiasta on keskusteltu jonkun aikaa Jurin kanssa ja olen erittäin iloinen, että pääsimme asiasta yhteisymmärrykseen. Jurilla on hyvä lajitausta, mutta ennen kaikkea hän ymmärtää hyvin urheiluseuran toiminnan erilaisia puolia, erityisesti taloutta ja markkinointia.”

Juri itse on innoissaan uudesta tehtävästä: ”Paljon erilaisia asioita on opeteltavana näin alkuun mutta halusin ehdottomasti päästä kiinni hommaan jo näin keväällä, jotta tietyt ensi kauteen liittyvät asiat saadaan käyntiin ja saan myös hyvän perehdytyksen niin kauan, kun Iivo on maisemissa ja näissä hommissa.”

Tärkeänä työparina Jurilla on valmennuspäällikkö Jaakko Niemi, jonka tehtävänkuvassa tai vastuut jatkuvat samanlaisina kuin tälläkin kaudella. Iivo Pantzarin jatkosta tiedotetaan erikseen tulevaisuudessa.

Kooveen tiedotteesta
Kuva: Koovee

Jaa artikkeli