Juniorisarjojen ottelulähetykset: Salibandyliitto yhteistyöhön Gamesaver- ja SolidSport-palveluiden kanssa

Salibandyliitto on tehnyt yhteistyösopimuksen Gamesaver-palvelun ja SolidSport-palvelun kanssa kaudeksi 2019-2020 juniorisalibandyn (A-junioreista nuorimpiin junioreihin) kuvaamisesta ja lähettämisestä näiden palveluiden kautta.

Seurat ja/tai joukkueet voivat tehdä sopimuksen jommankumman toimijan kanssa junioriotteluidensa lähettämisestä.

Salibandyliitto on tehnyt nämä sopimukset siksi, että Salibandyliiton kilpailusääntöjen 6 §:n mukaan lajia koskevat ja kilpailutoimintaan liittyvät sähköisen viestinnän sopimukset on hyväksytettävä liitossa ja liitolla on etuoikeus niiden tekemiseen.
Gamesaver

SolidSport

Ns. videopalvelu-/striimausmarkkinat kehittyvät tällä hetkellä voimakkaasti. Salibandyliitto on kartoittanut alan toimijoita ja päätynyt sen perusteella tekemään yhteistyösopimuksen Gamesaver– ja SolidSport-palveluiden kanssa.

Näiden sopimusten perusteella seurat ja/tai joukkueet voivat tehdä sopimuksen junioriotteluidensa kaupallisesta striimauksesta (kuvaamisesta, lähettämisestä ja toistamisesta) näiden kahden yrityksen kanssa. Muilla kuin näillä kahdella toimijalla ei ole Salibandyliiton hyväksyntää junioriotteluiden kaupallisesta striimauksesta.

Tarkoituksena on, että urheiluseurat voivat antaa joukkueilleen mahdollisuuden kuvata, lähettää ja toistaa omia pelejään. Kuvaaminen on maksutonta, mutta sisällön katselu tulee olemaan katsojille maksullista.

Tekemällä sopimuksen jommankumman toimijan kanssa seuroilla ja/tai joukkueilla on mahdollisuus ansaintaan tilausmaksuista ja halutessaan mainosmyynnillä, ja siten hankkia rahoitusta toiminnalleen.

Molemmat palvelut ovat helppokäyttöisiä ja kuvaaminen onnistuu joustavasti mobiililaitteella, tabletilla tai kameralla. Lähetyksiä on mahdollista katsoa livenä ja jälkilähetyksinä. Molemmat toimijat tarjoavat opastuksen lähetysten tekemiseen ja palvelun käyttöön.

Lue myös: Usein kysyttyjä kysymyksiä: Salibandyliiton juniorisarjojen ottelulähetykset

Yhteyshenkilö Gamesaver:
Karri Tuominen, Operations & Community Manager
sposti: karri(at)gamesaver.net
puh. 040 766 8576

Yhteystiedot SolidSport:
sposti: sales(at)solidsport.com
puh. 0207304160.

Lisätietoja Salibandyliitossa:
Kari Lampinen, toiminnanjohtaja
sposti: kari.lampinen(at)salibandy.fi
puh. 0400 529 032

Jaa artikkeli