Junioreiden ryhmäpelipassin hinnankorotus poistuu - hyödynnä edut Säbäkipinän tukimateriaaleihin ja SBV1-valmentajakoulutukseen

Seuroilta tulleen palautteen perusteella Salibandyliiton hallitus käsitteli kokouksessaan 24.8.2023 Junioreiden ryhmäpelipassin hinnan uudelleen. Aikaisemmin päätetty hinnankorotus perutaan, ja hinta on nyt 60€ + Sporttiturva-urheiluvakuutus 60€. Lisäksi peritään käsittelymaksu 1,75 €. Junioreiden ryhmäpelipassi myydään aina Sporttiturva-urheiluvakuutuksen kanssa.

– On tärkeää, että salibandyseurat huolehtivat kaikkien ryhmiensä vakuuttamisesta. Junioreiden ryhmäpelipassi on tarkoitettu matalan kynnyksen kerhotoimintaan, helpottamaan pelaajien rekisteröintiä ja vakuuttamista. Toisaalta on koko salibandy-yhteisön etu, että kaikki lajin harrastajat – salibandykerhoista F-liigaan – tulevat virallisiin laskelmiin oikein, toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta kertoo.

– Junioreiden ryhmäpelipassin hankkimalla seura saa myös muuta rahanarvoista etua:
Säbäkipinän kerhotoiminnan tukimateriaalit ilmaiseksi. Yhden materiaalipaketin (30 pelaajalle) arvo on yli 200 €. Lisäksi kun seuralla on yli 150 tai yli 300 ryhmäpelipassipelaajaa, seura saa järjestämästään SBV1-koulutuksesta joko 30 tai 40 % alennuksen pelaajamäärästä riippuen, Ilmivalta tarkentaa.

Seura saa ryhmäpelipasseja käyttäessään seuraavat edut:

1. porras – 30 Junioreiden ryhmäpelipassipelaajaa

– Säbäkipinä materiaalit kerholaisille (30 kpl) ilmaiseksi. Arvo yli 200 €

2. porras – 150 ryhmäpelipassipelaajaa tai enemmän (Junioreiden ryhmäpelipassipelaajat + Aikuisten ryhmäpelipassipelaajat)

– Valmentajakoulutus (seurakoulutus) SBV1 alennus -30 %
– Säbäkipinä-materiaalit junioreiden ryhmäpelipassipelaajille max. 150 kpl ilmaiseksi. Arvo yli 1000 €

3. porras – 300 ryhmäpelipassipelaajaa tai enemmän (Junioreiden ryhmäpelipassipelaajat + Aikuisten ryhmäpelipassipelaajat)

– Valmentajakoulutus (seurakoulutus) SBV1 alennus -40 %
– Säbäkipinä-materiaalit junioreiden ryhmäpelipassipelaajille max. 300 kpl ilmaiseksi. Arvo yli 2000 €

Tutustu alla oleviin materiaaleihin.

Lisätietoja:

Mervi Kilpikoski
Johtaja, alueet ja kehittäminen (sairauslomalla, yhteydenotot tällä välin Ari Vehniäiseen)
Seuratoiminnan, alueellisen sarja- ja harrastetoiminnan ja niiden kehittämisen johtaminen. Elinvoimaiset salibandyseurat -strategiaohjelma, suora seuratuki (seurojen palkkaushankkeet), GDPR-vastaava.
Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Kuva: Ari Arola

Jaa artikkeli